Annonce:
Annonce:

Sådan bliver du elite-sadist

Det Sorte Selskab fylder 25 år - find ud af hvad det kræver at blive optaget i den frække klub

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Før 50 Shades, før den fri netporno, og før dameblade m/k blev fyldt med artikler om, hvordan man pisker sig elskede, blev Det Sorte Selskab dannet.

Med udspring i SMil, var ønsket at skabe en klub med høj aktivitet for eksklusive medlemmer.

I dag holder Det Sorte Selskab til den hemmelig og diskret adresse et sted i Københavnområdet, og i anledning af deres 25 års-jubilæum skiver de i en pressemeddelelse:

'Det Sorte Selskab er et sted, hvor drømme og fantasier går i opfyldelse; et sted med stil, stringens og pli. Her kan man i en mørk, dyster, ophøjet stemning udleve sine dekadente lidenskaber sammen med ligesindede.'

Michelle: Derfor sprang jeg ud som kinky

Selskabet har et kodeks: at man bærer BDSM i hjertet, en ligelig fordeling mellem kønnene & balance mellem de dominerende og de submissive, respekt & tryghed, dresscode og diskretion!

Annonce:

Vi spurgte Luna, der sidder i Styrelsen for Det Sorte Selskab, om, hvad der kræver at blive medlem:

- Vi modtager løbende personlige og motiverede ansøgninger fra alle typer af mennesker i alle aldre. Vi inviterer potentielle medlemmer til en introaften, som foregår en gang om måneden. Et par repræsentanter fra Styrelsen tager imod gæsterne denne aften, hvor der i øvrigt ikke er andre medlemmer og ikke er mulighed for at udfolde sig erotisk.

Annonce:

- Vi fortæller om Det Sorte Selskabs grundpiller, aktiviteter, historie osv, giver gæsterne lejlighed til at gå rundt og orientere sig lokalerne, hvorefter vi fortæller vores personlige historie ind i dette univers og derefter lytter opmærksomt til gæsternes personlige historie. På baggrund af deres ansøgning og vores indtryk efter introaften, tilbyder vi medlemsskab. Vi henviser ind i mellem ansøgere til andre klubber i miljøet, hvis de for eksempel er uden videre erfaring, eller vi ikke kan matche deres behov og ønsker, siger Luna, der afslutter med denne bemærkning:

- Det Sorte Selskab er for mennesker med BDSM i hjertet, ikke nogle bestemte typer.

Medlemmerne er mest mellem 30 og 55. Der er lige mange medlemmer af begge køn Alle er bundet af tavsedspligt i forhold til, hvad de oplever i klubben. Selv om selskabet har fir bar, er fuldskab bandlyst, stoffer ligeså.

Læs mere på detsorteselskab.dk

Nu kommer den anden sorte sextsunami

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: