Annonce:
Annonce:

Nybegynder tester sexlegetøj

Er du ny på markedet for seksuelle hjælpemidler? Så læs sexlegetøjsekspert guide. Plus: Vibrator-debutanten har testet fem bud på en begynder-vibrator

- Til at begynde med så den mig dog lidt lille ud, men det glemmer man altså ret hurtigt, når man først begynder at benytte den. Vibratoren kan nemlig helt klart, hvad den skal kunne, fortæller Veronica om en af disse fem vibratorer.
- Til at begynde med så den mig dog lidt lille ud, men det glemmer man altså ret hurtigt, når man først begynder at benytte den. Vibratoren kan nemlig helt klart, hvad den skal kunne, fortæller Veronica om en af disse fem vibratorer.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

28-årige Veronica fra Aalborg, der aldrig har ejet en vibrator, er nu den glade indehaver af hele fem af slagsen.

I en test af begynder-vibratorer, Veronica har lavet i samarbejde med Joanb.dk, har kvinden, der studerer til fysioterapeut, brugt de sidste par uger til at afprøve fem forskellige vibratortyper.

Og det virker som om, at hun for alvor er blevet hooked. Især en vibrator er Veronica faldet for:

Annonce:

'Vibratoren har netop den type af vibrationer, pænt kraftige og summende, der virker bedst for mig, har jeg fundet ud af, og så er enden skaftet, altså vibratorhovedet, dejligt blødt og bøjeligt. Der gør det muligt - også når man leger solo - at ramme de helt rigtige punkter. I det hele taget er Joupie både god indenfor og udenfor. Til at begynde med, så den mig dog lidt lille ud, men det glemmer man altså ret hurtigt, når man først begynder at benytte den. Vibratoren kan nemlig helt klart, hvad den skal kunne – og så betyder den fysiske størrelse altså mindre, eller slet intet,' som hun skriver Joanb.dk, hvor de andre sexgadgets også får ord med på vejen.

Her finder du altid den billigste luksusdildo

Sådan vælger du din første vibrator
Sexlegetøjs-eksperten Joan fra JoanB.dk, hvor Veronica har gæste-testet begynder-vibratorer, kan sagtens sætte sig ind i, hvor svært det må være at vælge sin første vibrator - specielt set i lyset af, at udbuddet kun bliver mere og mere uoverskueligt.

- Selv om det kan være nok så fristende, så bør man som førstegangskøber ikke vælge den billigste løsning. For ender man op med noget - ja, undskyld udtrykket, Kina-knald, så er risikoen for at få en dårlig førstegangsoplevelse også ret stor.

Annonce:

- Og så er det måske både første og sidste gang, man forsøger sig med en vibrator, der er lidt synd. I stedet bør man som vibrator-jomfru gå efter et produkt til måske 200-300 kroner, og gerne fra et af de mere kendte brands. Så er man sådan nogenlunde sikker på at få sig en god og effektiv vibrator, forklarer Joan, som anbefaler, at man giver sig god tid til at tjekke en række webshops med sexlegetøj, inden man finder hævekortet frem.

Digitalt sexliv: Slik dig selv

Tjek altid udvalget
- Det er altid en god ide at få et ordentligt indtryk af udvalget, sammenligne priser, læse anbefalinger osv. Lige som man bør gøre sig klart, hvad man egentlig har behov for. Ønsker man sig en decideret klitorisvibrator, eller skal det være en dildo-vibrator til indføring, og skal denne eventuelt også være egnet til stimulation af G-punktet?

Her fortæller Joan B om sin egen personlige oplevelse af Veronicas testvinder

Annonce:

Når dette så er på plads, så kan det være en rigtig god ide at vælge et af de produkter, hvor man kan skrue op og ned for vibrationerne. Det giver nemlig en rigtig god mulighed for at prøve sig lidt frem. Man kan sagtens være ekstra følsom den ene dag, mens der næste gang skal noget mere stimulation til - og så er det altså godt at have et produkt, man kan justere op og ned på.    

Via nettet kan man læse sig til en del nyttige oplysninger, men når man aldrig tidligere har købt, så er det altid en god ide at indhente ekstra oplysninger hos supporten hos de webshops, hvor man finder frem til et eller flere interessante produkter - og så få sig en lidt mere indgående snak om, hvilken type af vibrator, der passer ens umiddelbare behov bedst.

Dermed slet ikke sagt, at man af den årsag rammer fuldstændig plet i første forsøg – slet ikke! Til gengæld er man forholdsvis sikker på, at man ikke rammer helt ved siden af skiven, fortsætter Joan.

Amandas vibrator forsinkede SAS-fly

Annonce:

Slå koldt vand i blodet
- Jeg kan godt sætte mig ind i, at man i lystens nattestund kan lade sig rive med, når man sidder der foran computeren - og så køber man mere eller mindre i blinde. Men for at få en rigtig god førstegangs-oplevelse bør man slå koldt vand i blodet og bruge sin sunde fornuft, siger Joan B.

- Er man til de helt store, skal man selvfølgelig ikke gå efter de små dildoer og dildo-vibratorer, når det handler om indføring. Desuden betyder indpakning og udseendet af produktet som regel også ret meget – i høj grad for mig selv.

Nu kommer den anden sorte sextsunami

Et lækkert og indbydende design giver simpelthen større lyst til at prøve det. Fremfor man sidder der med et produkt, man har svært ved at forstå, svært ved at få batterierne i - og som skramler og larmer, når man så endelig får det tændt. 

Nok rigtig meget en kvindeting, men altså også noget man som mand bør skrive sig bag øret, inden de overrasker kæresten med en ny erotiske gadget.

Annonce:

Er der fx noget pornografisk på emballagen, så er det allerede et minus for mig – og jeg tror altså ikke, jeg er så forskellig på det netop punkt i forhold til de fleste andre kvinder.

Sidst men ikke mindst bør man, om man er vibrator-debutant eller har benyttet sexlegetøj i mange år, give sit nye produkt en rimelig chance - næsten lige gyldigt hvad.

Så virker vibratoren ikke lige for en i første forsøg, så er det bare op på hesten igen. Man skal altså lige lære sit nye stykke legetøj ordentligt at kende, inden man for alvor får ekstra meget glæde og gavn af det - og heller ikke mindst bliver ordentlig tryg ved det!

- Lidt lige som med mænd! siger Joan B.

Læs om Veronicas tre gode bud på en begynder-vibrator

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: