'Bare sæd smagte af flødeskum'

Drømmesex: Sådan ønsker kvinder, at sex var i virkeligheden

SEXPERT-TV: Undgå disse sexfælder

-- Over artiklen her relateret sexpert-tv: Sådan undgår du pikfælden og søstjernen --

Der er den slags sex, som vi dyrker i virkeligheden med alt hvad de indebærer af fejl og mangler, undeblivne orgasmer, skuffelser og ømme brystvorter - og så er der den slags sex, vi drømmer om.

Bekendelsessitet Whisper har samlet en række kvinders, nåja, bekendelser omkring sex, som viser, at der kan være ganske langt mellem drøm og virkelighed.

Og så viser det, at del mænd tydeligvis har stadig har lidt at lære om den kvindelige seksualitet. I hvert fald ser det ud til, disse kvinders kærester og elskere har rigtigt travlt og kører hårdt på:

I princippet kan man gøre noget ved mange af klagerne - fx kan kvinderne fortælle deres kærester, hvad de har brug for - og således kan pigerne få deres drømmesex.

Der er selvfølgelig også de lidt mere urealistiske ønsker. For eksempel denne kvindes:

Hvad kunne du tænkte dig mere og mindre af i sengen, drømmer du om sæd med chokoladesmag og fisser, der dufter af vanilje, om mænd der tager det roligt, og kvinder der tager fat?

Se også: Drømmesex: Sådan vil danskerne ha' det

Se også: Her er hemmeligheden bag et sexet sexliv

- I virkeligheden kan man begynde med det, som man i forvejen gør: Man bytter bare om på rækkefølgen, siger sexologen. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne - 24. feb. 2015 - kl. 20:59 Bryd vanerne og få nyt liv i sengen

32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere