Battle of the Butts 4. runde: Hvilken stramme numse er din favorit?

To ganske unge kvinder mødes i baldebattlen. Se også resultatet af 3. runde

Julie vs. Cille.
Julie vs. Cille.

3. runde af Battle og the Butts var årets hidtil tætteste: Næsten 11.000 numse-entusiaster afgav stemmer i konkurrencen, hvor danske kvinder dyster om at blive kåret som indehaver af landets bedste bagdel.

Med 56 procent af stemmerne er 20-årige Mellanie fra Aalborg videre i semifinalerne:

Tillykke med det! Og tak til 32-årige Rikke fra København, som får endnu en chance i en ekstraordinær semifinale for rundetaberne.

SE Mellanie og Rikke her

Her i 4. runde har tilfældet og numseguderne villet, at to unge piger skal kæmpe.

Julie: 20, Roskilde
Først på podiet er Julie:

Julie.
Julie.
Julie.
Julie.

'I får lige nogle billeder af min numse ;) Jeg hedder Julie, og jeg kommer fra Roskilde. Jeg er 20 år og læser på Roskilde Universitet. Jeg holder min numse i form ved jævnligt at spise pizza og dansetræne et par gange om ugen. Min numse tager sig bedst ud i et par sorte, stramme bukser.'

Cille, 19, Aalborg:
Jeg hedder Cille. Jeg er 19 år. Jeg arbejder som bikini og undertøjsmodel og går på hhx. Jeg træner hver dag, er vegetar og lever ellers sundt. Min røv har altid været meget lille og stram, men pga. min træning er den blevet lidt mere flot og formet. Jeg bor i Aalborg. Det, der klæder min røv bedst, er nok træningsbukser eller g-streng. Det vil betyde alt at vinde prisen for årets bedste røv, så håber virkelig, I kan lide, hvad I ser!'

Cille.
Cille.
 
Cille.
Cille.

Se også: Elite-studerende blotter bagdele

Deltag i Battlen
Nu opfordrer vi danske kvinder til at indsende et par vellignende fotos af egen numse. Så deltager man i konkurrencen, hvor læserne skal stemme på de opstillede bagdele.

Tag et par billeder af din smækre bagdel og send dem fluks til sexsamliv@eb.dk. Fortæl om dig selv, hvad laver du, hvor gammel er du, hvor bor du, hvad er det gode ved din numse, gør du noget for at holde den i form, og hvad klæ'r den bedst. Husk også dit telefonnummer.

Er du mand, så send denne artikel til din kæreste/kone/veninde - eller find mobilen frem og tag to-tre billeder af hendes røv, og forklar, hvorfor du nominerer hende. Skriv også, hvor gammel hun er, hvad hun laver, hvor hun bor og så videre. Husk også hendes telefonnummer.

Deltagerne kan få lov at være anonyme. Men bedste røv vinder et fotoshoot, så der er det vigtigt, at kvinden står frem.

Send foto og info til: sexsamliv@eb.dk. Det kan kun gå for langsomt.

Vi har blot to regler: Pigen skal være fyldt 18. Og man må ikke kunne skimte kønsdele på billedet.

NB: Man må gerne sende fotos af påklædte numser, men al erfaring viser, at man kommer længst i konkurrencen, hvis bagdelen er iført en trusse - eller er helt bar.

Konkurrencen foregår således: I hver runde mødes to kvinder, som læserne kan stemme på. Vinderen går videre til to semifinaler, hvor to går videre til den endelige finale. Alle taberne i de indledende runder mødes i en ekstraordinær semifinale om en plads i finalen.

Vi regner med at kåre vinderen af Battle of the Butts 2017 omkring påske.

Der blev også tid til nogle fotos, da Louise var i New York. Foto:  DeeDee Money Oxygen. Sex & samliv - 12. dec. 2016 - kl. 23:23 Dansk Numsedronning: 'Jeg vil ikke have en mand med penge, jeg vil have en mand, der kan slikke f....!'

Se også: Her er pornoens bedste bagdel

Se også: Joan, 42: Jeg har numseskam

29 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere