Battle of the Butts 5. runde: Kødfulde balder i g-streng kæmper

Så fejrer vi weekenden med ny røvkamp

To ganske unge hardbodies med professionelle fotos kæmpede i 4. runde af Battle of the Butts 2017, men der var ingen spænding om udfaldet:

Med 79 procent af de lidt mere end 10.000 stemmer er 19-årige Cille fra Aalborg videre til semifinalerne.

Hendes modstander, 20-årige Julie fra Roskilde, får en chance til, idet alle rundetaberne mødes i en ekstraordinær semifinale om en plads i den endelige finale.

 

Her kan du se Cille og Julie.

Og så til 5. runde, hvor Monika møder E.

Monika, 31, Esbjerg:
Monika er nomineret af sin mand mand, Nikki;

'Jeg nominerer min kone Monika på 31 år fra Esbjerg. Hun arbejder i butik. Jeg nominerer hende, fordi hun har en super god og dejlig røv, som bliver holdt ved lige med regelmæssig træning og motion.

Synes hun fortjener at vinde, fordi hun har en god og fyldig røv, som er utrolig svær at holde øjnene fra, specielt på en varm sommerdag i et par stramme jeans eller en lille fræk nederdel på stranden . den vender helt sikkert en del hoveder.'

Monika.
Monika.

Monika.
Monika.
 
Monika fra Esbjerg.
Monika fra Esbjerg.

E., 42, Sydsjælland:
Fra Sydsjælland et sted har E., der i første omgang foretrækker at være anonym, sendt en række fotos:

'Ved ikke om et af dem kan bruges. det må I vurdere... Gode gener og styrketræning tænker jeg er hemmeligheden bag min røv. Det gode ved den er, at den passer perfekt til resten af min krop. Den er rund, struttende og fast, men alligevel blød at røre ved.

Hvad der klæ'r den - udover at være nøgen: Stramme kjoler, træningstights eller stramme jeans.

Billeder vedhæftet som bevismateriale. Er flere gange blevet opfordret til at få taget billeder. Men er så genert. Har dog hørt flere gange, at jeg bare har den perfekte røv. Så måske den faktisk er ganske god:)'

E. er 42.
E. er 42.

E. kommer fra Sydsjælland.
E. kommer fra Sydsjælland.

E.
E.

Du kan stemme på Monika og E. under artiklen.

Deltag i Battlen
Nu opfordrer vi danske kvinder til at indsende et par vellignende fotos af egen numse. Så deltager man i konkurrencen, hvor læserne skal stemme på de opstillede bagdele.

Tag et par billeder af din smækre bagdel og send dem fluks til sexsamliv@eb.dk. Fortæl om dig selv, hvad laver du, hvor gammel er du, hvor bor du, hvad er det gode ved din numse, gør du noget for at holde den i form, og hvad klæ'r den bedst. Husk også dit telefonnummer.

Er du mand, så send denne artikel til din kæreste/kone/veninde - eller find mobilen frem og tag to-tre billeder af hendes røv, og forklar, hvorfor du nominerer hende. Skriv også, hvor gammel hun er, hvad hun laver, hvor hun bor og så videre. Husk også hendes telefonnummer.

Deltagerne kan få lov at være anonyme. Men bedste røv vinder et fotoshoot, så der er det vigtigt, at kvinden står frem.

Send foto og info til: sexsamliv@eb.dk. Det kan kun gå for langsomt.

Vi har blot to regler: Pigen skal være fyldt 18. Og man må ikke kunne skimte kønsdele på billedet.

NB: Man må gerne sende fotos af påklædte numser, men al erfaring viser, at man kommer længst i konkurrencen, hvis bagdelen er iført en trusse - eller er helt bar.

Konkurrencen foregår således: I hver runde mødes to kvinder, som læserne kan stemme på. Vinderen går videre til to semifinaler, hvor to går videre til den endelige finale. Alle taberne i de indledende runder mødes i en ekstraordinær semifinale om en plads i finalen.

Vi regner med at kåre vinderen af Battle of the Butts 2017 omkring påske.

Se også: Her er pornoens bedste bagdel

Se også: Joan, 42: Jeg har numseskam

 

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere