Bizart: Tre-i-en-sexlegetøjet kan alt - undtagen at lave mad

Tredobbelt onanirør giver variation - og sikkert ondt i armen

Reklamen for 3Fab.
Følg Sex & Samliv

Da sexlegetøjsentreprenør Brian Sloan i 2015 lancerede crowdfunding-kampagnen for sin seneste opfindelse, blev han mødt med grin, overbærenhed og hovedrysten - for hvem har dog brug for en triple-masturbator, der med sine to kilo kan give visse ergonomiske udfordringer for den tunge bruger..?

Nu er monstret 3Fab så i handlen, for Sloan, der også står bag kontroversielle fisse-, anus- og nosse-konkurrencer, fik indsamlet de 50.000 dollars på indiegogo.com.

Fab er forkortelse for fabbing, som er engelsk slang for at høvle handske.

Den selvironiske iværksætter mener, at mænds masturbationsenheder mangler en afgørende ting: Variation.

Og det får de med 3Fabs tre forskellige indgange med forskellige stimulationsmuligheder - for eksempel man man indstille vakuumet, der giver sugefornemmelsen, individuelt i de tre huller, der ligner fisse, anus og mund.

- Med 3Fab kan mænd nu komme udover den kedelige enkeltdyps-oplevelse (engelsk: single dip, red.), forbi det bedre, men stadig lidt ordinære dobbeltdyb, til et uudforsket onani-territorium: Triple-dyppet! Jeg er sikker på, at vil se bort fra mit produkts mærkelig udseende og fokusere på det eneste, der virkelig tæller: Deres penis! lyder det fra Brian Sloan, der oplevelser, at han vil forsætte sin utrættelige kamp for at skabe nye og bedre onanioplevelser.

Og måske vil du møde et masturbationsmonster med flere end tre hoveder i fremtiden, for Sloan afslutter med denne svada:

- Jeg vil gå længere end tripple-dyppet.

Om 3Fab så også bliver en salgssucces på lige fod med hans populære 'blowjobrobot' Autoblow 2, som Sexperterne tester i videoen herunder, er så mere tvivlsomt. Projektet blev i hvert fald mødt med kritik i 2015:

Buzzfeed kaldte 3Fab for et 'akavet to-kilos onani-rør,' Vice mente, at 'alt ved 3Fab ser frygteligt ud,' og Maxim påpegede, at den er sexlegetøjets 'trehovedede Kerberus.' Kerberus er i græsk mytologi navnet på den trehovedede hund, der vogter indgangen til dødsriget Hades.

Dog har forsøgsvis vittige hunde på fx nationen! sammenlignet 3-i-1'eren med, hvad vi formoder kunne være han kæreste:

3Fab koster 100 dollars.

Sexperterne tester Autoblow 2:

 

 

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.