Annonce:
Annonce:

Black Friday gav stor dildo-omsætning

Vinter er dildo- og vibratortid, viser tal fra sexshops

Bunker af pakker med alt godt for sexlysten er hen over weekend blevet skippet rundt til alle afkroge af landet.
Bunker af pakker med alt godt for sexlysten er hen over weekend blevet skippet rundt til alle afkroge af landet.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Black Friday blev der hamstret alle tænkelige typer af sexlegetøj, så vinteren bliver lidt mindre lang og kold.

Det mener folkene på sexshop.dk, der havde travlt i fredags.

-Vi var super velforberedte og rustet til tænderne, da torsdag ved midnat blev til Black Friday. Alligevel kom det noget bag på os, at der fra første til sidste sekund kom så meget run på, forklarer en super stresset Michael Peter Hansen, indehaver af sexshop.dk, hvor alt disponibelt mandskab, inklusiv bossen selv, med røde og trætte øjne har pakket fingrene til blods siden meget tidligt fredag morgen.

Og da de allersidste frække Black Friday ordrer først indløb ganske få sekunder inden søndag blev til mandag, så blev det en på alle måder en helt uforglemmelig sort weekend hos en af Danmarks førende webshops med salg af alt godt og seksuelt stimulerende til underlivet.

Annonce:

- Det bliver en ekstra lun og hyggelig vinter, rigtig mange danskere går i møde - og nu, hvor Black Friday er veloverstået, så begynder ordrerne på den lidt mere kinky julegave til kæresten at tikke ind. En gave, der juleaften måske ikke lige bliver pakket op foran ungerne og bedsteforældrene, men som helt klart bidrager til at gøre en lang og stresset måned tanden nemmere at komme igennem. Det gælder jo som bekendt om at komme hinanden ved – også i sengen! smiler Michael Peter Hansen fra Sexshop.dk.

Bryd dine onani-vaner

80 procent i rabat sælger
- Vi kan helt sikkert mærke, at danskerne nu for alvor har taget Black Friday til sig. Hele fredagen oplevede vi en markant øget trafik på sitet, og et stort mersalg, fortæller Jonathan fra Elodea.dk, der havde kræset for shoppens kunder med en lang række ekstraordinære BF-tilbud. Var man ekstra hurtig, kunne man på udvalgte produkter spare helt op til 80 procent.

- Skal det være, så skal der dæleme også være nogle ordentlige tilbud at komme efter – og det honorerer kunderne. Helt specielt, hvis der er knaldgode tilbud på nogle af de mere efterspurgte mærkevare-produkter. Så der er ikke sidste gang, vi afholder Black Friday. Vi er helt klart også med på vognen næste år, hvor vi igen vil satse på en lang række knivskarpe fredags-tilbud, siger Jonathan fra elodea.dk

Annonce:

Også hos en anden af de store spillere på markedet, Lovejoy.dk, var der travlhed helt frem til mandag, hvor de sidste BF-pakker kom med posten.

- Black Friday var en rimelig pæn succes. Vi solgte for cirka dobbelt så meget, som vi normalt plejer på en almindelig fredag. Så selv om avancen ikke var lige så høj som på en dag uden de her helt specielle tilbud, så var det helt klart en succes.

- Det er altid super sjovt at lave de her tilbud og se, hvordan folk udnytter dem. Flere kunder har henover weekenden desuden henvendt sig for at høre, om de ikke liiiige kunne nå at få del i BF-tilbuddene. Nu hvor de desværre ikke nåede det fredag. Det samme gjaldt også mandag, slutter en tilfreds Lennert Øster fra lovejoy.dk

Modne kvinder er til realistiske dildoer

Se hvordan det tyske firma 'Eis' sælger dildoer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: