Bliv sexmester på tre måneder

Signe giver hjælp til mænd, der kommer for hurtigt

Følg Sex & Samliv

Hej Signe
Jeg har en dejlig kæreste, og vi har været sammen snart et år. Problemet er, at når vi har sex, så varer det tre-fire minutter. Han kan ikke holde længere. Sexen er god, men varer desværre ikke så længe. Han har sagt, at det altid har været sådan.

Men jeg undrer mig over, hvordan det kan være han ikke holder længere? Jeg ved godt, at mænd er meget forskellige. Han har desuden heller ikke lyst til sex så tit. Måske to gange om ugen, hvor jeg altid har lyst til ham.

Men igen ved godt mænds lyster er forskellige. Men ellers har vi et godt forhold, og han er en fantastisk person, så vil ikke lade den del komme i vejen for forholdet, vil bare gerne have svar. Håber du kan hjælpe mig. Alt andet ved ham er fantastisk, og vi har det godt sammen.

Kh SmileySådan får du ham til at holde længere

Kære Smiley
Der er gode nyheder til dig og din kæreste. For langt de fleste mænd kan træne sig til at holde længere. Det kræver regelmæssig træning, men i begyndelsen vil han ikke kunne mærke, at han rykker sig. I starten skal han gøre det alene, men senere skal du ind over, så I kan øve jer sammen.
TV: Sådan holder du længere i sengen
 

Han skal altså onanere et par gange om ugen. Når han gør det, skal han forestille sig, at hans onani er en trappe med 10 trappetrin. Når han begynder i slap tilstand og ikke er spor liderlig, befinder han sig nederst på trappetrin 1. Når han kommer, er det trappetrin 10.

Når han har fået en god ide omkring, hvordan hans onani forløber, og hvornår han er på hvilket trappetrin, så skal han øve sig i at gå fra trappetrin 6 ned til 4. Han kan køle ophidselses lidt af ved at trække vejret roligt og dybt - helt ned til testiklerne og ånde langsomt ud gennem munden.
 

Din far kom også for hurtigt..!
 

Han skal selvfølgelig også løsne grebet (men ikke stoppe) om penis og tale sig selv til ro. Han kan fx prøve at få en kølig blå farve til at brede sig i hele hans krop.

Som sagt, i begyndelsen vil han ikke kunne gøre alle disse ting, og da slet ikke på en gang. Men hvis han er vedholdende, så vil han pludseligt kunne mestre det. Tre måneder så vil han være Master Yoda. Og så er I klar til at øve det hele sammen med dig.

Kh Signe

Sådan holder du længere i sengen

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+