Annonce:
Annonce:

Bliv superelsker med den virtuelle vagina

Fumlefinger? Lær sexteknikker på nettet med føleteknologi

Reklame for den virtuelle vagina
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her kan du se reklamen for omgyes.com --

Enhver, der har forsøgt at gå op opdagelse mellem en kvindes ben med fingre, tunge og hvad har vi, ved, at vaginaen er en helt særlig kompleks størrelse. Fuld af bjerge og grotter og hemmeligheder, som kun den mest fingerfærdige, nysgerrige og målrettede elsker kan håbe at finde frem til.

Men nu kan du med hjælp af en virtuel vagina øve dig på forhånd og gøre dig bekendt med kvindens aller helligste, så du fremover kan være dig selv bekendt.

Annonce:

Det er folkene bag omgyes.com, som vil hjælpe dig med det. De to, Rob Perkins og Lydia Daniller, håber, at sitet, der kan beskrives som et online opslagsværk for fisse-berøring, således kan mindske den berygtede orgasmeforskel på mænd og kvinder. Nogle undersøgelser peger nemlig på, at cirka 90 procent af alle mænd får orgasme under sex, men det samme kun gælder for 64 procent af kvinderne.

1000 kvinder
Ifølge dailybeast.com har de to stiftere blandt andet fået hjælp af sexforskeren Debbie Herbenick fra det berømmede forskningscenter Kinsey Instutute. Desuden interviewede de 1000 kvinder om, hvordan de kan lide af blive rørt ved.

Og den viden danner så grundlag for de mange informationer og videoer om vulvaen og diverse sexteknikker, man får som medlem af sitet, ligesom man også får adgang til nyudviklet berøringsteknologi:

Interaktive billeder af vaginaer, der kan røres, gnubbes, gnides og tappes på, mens man bliver guidet igennem diverse teknikker af en sexet kvindestemme. Angiveligt er de virtuelle vaginaer uhyggeligt realistiske:

Annonce:

- De simuleringer var meget sværere at lave, end vi regnede med, og det tog årevis at færdiggøre dem, lyder det fra Perkins. Vi håber, at vi kan give folk en værktøjskasse, de kan gå på opdagelse i og med - og også få nye måder at tale om det hele på. Og vi håber, at denne side vil hjælpe folk med at forblive nysgerrige.

Planen er så, at man efter at have lært teknikkerne på sitet ikke længere vil fumle rundt som en blind, fordrukken teenager. Det koster 39 dollars, en engangsydelse. Det kræver en touch screen for at få det fulde udbytte.

Bliv superelsker med disse fem tricks

78 kvinder: Sådan skal du give os orgasme

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan slikker du fisse

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan skal du tage hende på brysterne

Sexpert-tv til babsofile: Sådan gør du

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: