Annonce:
Annonce:

Blogger: Mit liv som swinger

Masser af anonyme danskere blogger om deres sexliv: Mandebloggeren er en af dem

Mandeblogger skriver om sex og swingerliv. (Arkivfoto: www.shutterstock.com)
Mandeblogger skriver om sex og swingerliv. (Arkivfoto: www.shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den unge københavnerpige Tinderslut, der blogger om sex og dating, har på få måneder fået hundredtusindevis af læsere. Men hun er ikke den eneste i blogger, som skriver anonymt om sex.

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Faktisk findes der en frodig underskov af saftige blogs, hvor danskere deler ud af deres erfaringer med kærlighed og kønsliv.

Mange leverer velskrevne og tænksomme øjebliksbilleder af sexlivet, som det leves lige her og nu. Og forbavsende mange er lavet af folk, som enten er swingere eller en del af BDSM-miljøet.

En af dem er mandeblogger Cortado Marlowe, som her fortæller om, hvorfor han vælger at skrive om sit swingerliv.

Frække ord til både mænd og kvinder

Cortado er 41 år, gift, sagsbehandler og far til tre børn. Han begyndte at skrive bloggen i marts 2013, og den blevet en rejsedagbog for et ægteskab.

Annonce:

- Jeg startede bloggen af to årsager: Dels fordi min hustru og jeg besøgte en swingerklub for første gang i januar 2013, og dels fordi jeg var begyndt at interessere mig mere og mere for sex, seksualitet og kønsroller.

- Besøget i swingerklubben var en ekstrem positiv oplevelse, som gav os lyst til mere. For os var mødet med swingermiljøet en skelsættende oplevelse, som skubbede planeterne i vores ægteskabelige solsystem. Det var en følelse af at have gennemgået et overgangsritual, hvor vi gået ind i en ny ægteskabelig virkelighed med nye muligheder, nye horisonter og nye, måske dyrekøbte, erfaringer. Sex, seksuelle oplevelser, mellemmenneskelig åbenhed, loyalitet og kærlighed var gamle begreber, som vi havde rystet og havde givet en ny betydning.

Annonce:

- Bloggen blev altså også et fristed, hvorfra jeg kunne kanalisere mine tanker ud i skrift. Efter at jeg havde startet bloggen, opdagede jeg, at jeg var trådt ind i en hel underskov af emner og grupper, som beskæftigede sig med de samme ting. En mindre horde af dynamikere, dominante/submissive, polyamorister, swingere, fetichister, ekshibitionister, som ofte havde stærke og hårdt tilkæmpede holdninger til deres egen seksuelle identitet.

Michelle: Derfor sprang jeg ud som kinky

Deres sexliv er hovedsageligt monogamt med polygame afstikkere i swingerklubber. De swinger tre-fire gange om året. Og så er Mandeblogger den dominerende. Men kun i soveværelset:

- Blandt andet tager vi på en forlænget weekend eller en kæresterejse en til to gange om året, hvor jeg i bogstaveligste forstand bruger min hustru efter forgodtbefindende: Jeg tager ud og forkæler hende med nye sko og kjoler og lækker mad og derefter tager tilbage på hotellet og tager hende, som jeg vil over to dage. I de dage er hun helt og aldeles min ejendom.

De fem største misforståelser om s/m

Jalousi er uundgåelig del af swingerforhold, så hvordan har I taklet det?

Annonce:

- Første regel for os er at stå ved jalousien. Næste skridt er at tale den igennem. Altid tage den andens jalousi alvorligt. Give sig tid til at lytte og tale med den, som er ramt Jalousi er en udfordring, som swingerlivet har bragt ind i vores liv. Det var ikke noget, som jeg havde problemer med tidligere. Men jeg synes,  at jeg har fået greb om den ved at indrømme den og acceptere den som en del af min virkelighed. Nu kan jeg bedre håndterer følgevirkninger som virklighedsforvrængning, manglende rationalitet, løbske fantasier og alt der, der følger med jalousiens grønne uhyre.

- En enkelt gang har jeg forsøgt at dokumentere mine følelser i skrift, mens jeg var under et angreb af jalousi. Det hjalp rigtig meget, fordi jeg bagefter kunne ane mekanismerne i min psyke og derfor bedre grine af mig selv bagefter.

Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

Så frække er de perverse blogs

Sådan kan jalousien spiffe dit sexliv op

Mandeblogger er gift med en smuk kvinde, som ofte tiltrækker sig en del opmærksomhed fra andre mænd og kvinder:

- Det har givet mit eget maskuline ego nogle mindre ridser. Dels har jeg stået i situationer, hvor jeg måtte erkende, at jeg blev misundelig på min kvinde, fordi hun fik al opmærksomheden både fra mænd og kvinder. Dels har jeg måtte erkende, at eftersom der altid er langt flere mænd end kvinder i swingerklubber, så bliver min unikke status som min hustrus udvalgte livsledsager noget udvandet.

Annonce:

- At se min hustru give sig hen til andre mænd kan godt give mig nogle korte stød af jalousi , fordi jeg er bange for, at hun skal ønske sig væk fra mig. Med tiden synes jeg, at jeg har fået mere hånd i hanke med jalousien. Jeg ved, hvornår jeg er sårbar overfor den, og jeg ved, hvordan den forvrænger min virkelighedsopfattelse og rationalitet. Jeg er kommet til et punkt, hvor tanken om min hustru sammen med en anden mand er ekstremt æggende, netop fordi det indeholder kimen til jalousi, fortæller Cortado Marlowe.

- Både jeg og min hustru har været sammen med henholdsvis to kvinder og to mænd - men altid i samme rum. Vi har ikke haft sex med andre, hvor den anden ikke var tilstede. Det er en grundregel, som vi har haft siden begyndelsen, og vi har afvist tilbud, som kun gjaldt den ene eller anden af os. Vi følte os ikke klar til at give helt slip i på det monogame udgangspunkt, som betyder, at vi først og fremmest er fokuseret på hinandens behov, lyst og udfordringer. En af præmisserne for vores swingerliv har været, at det var et fælles projekt, som skulle berige vores fælles liv - ikke kun den ene.

Læs Mandebloggeren her

Bloggerne i dette univers følger gerne hinanden, så hold øje med deres blogrolls, som typisk ligger i højresiden. Her er nogle af de mange interessante bloggere:

Tøsetanker

Stjerneskud&Vildskud

Fanny O's fantasi

Grey in Darkness

Blå Horisonter og Kys

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: