Annonce:
Annonce:

Blogger om analsex: Engang var jeg forskrækket

Modne Miss Robinson blogger om at gå fra analskræk til analorgasme

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kære læsere

Det var jeg engang, altså analforskrækket. Noget så forfærdeligt, at det satte voldsomme begrænsninger i mit sexliv. Jeg havde kun én mening om det, og det var, at enten brugte de homoseksuelle det hul, eller også var det til, når noget skulle ud.

Punktum!

Jeg anede intet om analsex, what so ever.

Min erfaring var meget lille, og den eneste gang jeg nogen sinde var kommet i nærheden af analsex, var engang min ekskæreste, der i øvrigt var godt udstyret, forsøgte at mase banditten ind i det forkerte hul, i en slem brandert. For filan da det gjorde naller og satte en brat stopper for adgang til sengegymnastik i lang tid.

Annonce:

Det skabte nærmest et lille traume, og et løfte til mig selv om, at det kom ALDRIG til at ske igen. ALDRIG. Bare tanken om, at skulle penetreres i bæhullet af en kæmpe pik og så møde den smerte igen, gav mig kuldegysninger. Jeg var helt tør bagi, så det gjorde ikke adgangen glidende eller lettere, tværtimod! Jeg fik en kæmpe rift og kunne ikke komme på toilettet i flere dage, uden sveskegrød og andre hjælpemidler. Jeg blev total analforskrækket.

Jeg fattede i øvrigt heller ikke, hvordan skuespillerne på pornofilm kunne se ud som om, at de nød det i fulde drag, når de blev spiddet og gennempulet i bagdøren. Med den oplevelse jeg havde frisk i erindringen, var der vist ikke noget, der kunne overbevise mig om, at det var da drøn lækkert. Men alligevel accepterede jeg selvfølgelig, at nogen måtte jo synes, at det var lækkert, så ingen fordomme fra mig. Jeg skulle bare ikke. Jeg var helt med på, at mænd kunne finde nydelse med sport i 2´eren, da de jo var skabt og udstyret med en prostatakirtel 5 cm oppe i anus, det gav mening, og der var et formål med det.

Den ultimative guide til at vælge den rigtige glidecreme – også til analsex!

Nysgerrig
20 år skulle der til. Jeg sad en aften og kørte non-stop venindesnak, total maskinpistol tøsesladder, og vi kom ind på emnet analsex.

Annonce:

Min veninde havde mødt en fyr, der holdt meget af analsex, og hun havde indtil for nyligt været analjomfru. Hun fik det til at lyde som noget super dejligt, på flere måder, så jeg besluttede mig for at sætte mig lidt mere ind i begrebet. Jeg gik i gang med at google. Jeg læste guides om analsex for begyndere. Jeg kiggede på udvalget af buttplugs og anal-legetøj, og blev faktisk lidt skræmt, for hold da op nogle størrelser og forme, man kunne få.

E. L. James fik det alligevel også til at lyde spændende i 'Fifty Shades of Grey'-bøgerne, så jeg blev alligevel lidt nysgerrig. Måske var det bare traumerne fra mine yngre dage, der fyldte lidt for meget. Specielt fordi der i guides om analsex for begyndere stod, at man altid skulle starte blidt og småt ud. En lillefinger eller meget en lille buttplug, og MASSER af glidecreme. Intet af det havde min eks dengang serveret – tværtimod!

Så tror jeg fanden, at jeg gik i stykker og blev skræmt. Det skulle have en chance, stille og roligt og i mit tempo. Der skulle virkelig overtalelse til, og det var hårdt arbejde.

Annonce:

Ustyr
Mr. Handy og jeg fik læst guides igennem, begge to, og vi fik shoppet udstyr. Glidecreme og en lille buttplug til at begynde med. Vi havde forsøgt med en lillefinger i hullet, men det syntes vi, var lidt besværligt, og egentlig var det ikke så lækkert, bare med en finger i hullet. Nok mest fordi jeg skulle overvinde tanken om ubehag. Bare at få fingeren ind var en kamp, for jeg kunne ikke slappe ordentligt af. Der var spærret.

Indtil en dag, hvor jeg alligevel var fokuseret på andet legetøj i skeden, smuttede den lille buttplug ind med et svup. Mr. Handy overraskede mig, hvor jeg mindst forventede det, og det var en positiv oplevelse. Vi øvede og øvede, og jeg fik smag for sport i 2´eren, og efter flere forsøg med den lille buttplug, havde jeg mod på at gå skridtet længere.

Mr. Handy fik adgang til det forbudte hul. Vi var meget forsigtige i starten, for jeg var stadigvæk nervøs for at få rifter eller revner, så vi smuttede rundt som mandler, i glidecreme, i starten. Ganske langsomt lærte jeg at slappe af og lukke ham ind. Det blev lige pludselig nemmere at have sex, når det var på den tid af måneden, for nu var der et reservehul, vi kunne tage i brug til fornøjelse. Ren Tivoli!

Sådan kommer du i gang med analsex

Annonce:

Nu var der frit valg på alle hylder og i alle huller, et helt nyt univers åbnede sig for os.

Alle de år havde jeg nægtet mig selv analsex, fordi jeg havde en dårlig oplevelse. Men heldigvis byder tiderne på flere muligheder for nem information, guide og hjælp. Man kan nemmere hente vejledning, så man bedre kan komme godt fra start, og ikke ende i rifter og dårlige oplevelser.

Jeg kom heldigvis på andre tanker, for første gang jeg fik analorgasme, var det som et helt specielt festfyrværkeri. Udvalget af legetøj til analsex har bestemt udvidet sig. Ikke kun til mig, men også til Mr. Handy. Vi finder stor tilfredsstillelse i analsex i dag, men den buttplug, jeg holder allermest af, er min lille metalplug med lyserød bling bling sten i enden.

Annonce:

Den pynter så fint i nummi og giver en super dejlig fornemmelse, når Mr. Handy er på besøg. Så hvis I ligesom jeg, render rundt derude med en analforskrækkelse, så prøv lige at give det et go, det er faktisk fantastisk.

YOLO og Lumre knus fra

Miss Robinson

Miss Robinson er mor til  tre og 45 år gammel - og kæreste med Mr. Handy.

Læs meget mere fra andre Miss Grey-bloggere hos Missgrey.dk

HERUNDER SEXPERT-TV: Gør analsex til supersex

SEXPERT-TV: Så fræk er analsex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: