Bollemassage: Ny wellness-trend

Nu kan du komme i hænderne på en professionel klunkemassør

Følg Sex & Samliv

Wellness er en af tidens helt store forbrugstrends. Vi går i spa- og mudderbade, får ansigtsbehandlinger og allehånde massager.

Især massagesiden har oplevet et boom fra klassisk sportsmassage og diverse mere terapeutiske kropsbehandlinger som Body SDS og ManuVision til tantramassage, med og uden lingam (penis) og yoni (vagina).

Nu er vi til vores store forundring blevet oplyst om, at lingams nærmeste ven og nabo, klunkerne, også kan få en helt specifik og kærlig behandling i hænderne på landets første officielle klunkemassør:

57-årige Elisbeth Benzon fra ny-start.com, som også tilbyder omsorgsmassage og japansk Zen Shiatzu-massage, en slags akupressur, kan åbenbart noget helt særligt.

Underbukser holder dine boller kolde

Erfaring
Peter Østersø, der sælger klunkevoks (som består af sheasmør, der gør huden blød) og som står bag udnævnelsen af klunkemassøren, forklarer overfor Ekstra Bladet, at Elisabeth har stor erfaring indenfor klunkemassage:

- Desuden har Elisabeth både den perfekte alder og erfaring indenfor netop klunke-massage. Vi har ledt efter den rigtige person, som kunne være ansigtet udadtil for vores brand.Hun udstråler humor, men på en god, seriøs og professionel måde. Så vi kan komme ud med det seriøse budskab til flest mulige om, at alle klunker fortjener et godt og sundt liv.

Ifølge Østersø fra kunkevoks.dk kan klunkemassage stort set afhjælpe alt, muligvis med undtagelse af hungersnød og kræft: Han anfører, at 'mange mænd har sundhedsproblemer, som skyldes dårlig blodgennemstrømning og iltoptagelse i blodet, og en Klunke Voks klunkemassage kan afhjælpe disse problemer og styrke kroppens immunforsvar, hvilket også kan medføre øget fertilitet, nedsat stress niveau, genrejsning af klunkernes nabo (penis, red.) og afhjælpning af angst og depressioner.'

Her er verdens flotteste boller

Afspænding
Vi griber røret og ringer til Benzon:

Hej, jeg kommer fra Ekstra Bladet. Et det sandt, at du giver klunkemassage?

- Ja, griner Elisabeth Benzon. Det har jeg nu gjort i en del år, uden at tænke på det som i klunkemassage. Jeg har givet mænd, der har problemer med potensen, blid og afspændende massage i hele området, pungen, mellemkødet, knibemusklerne og prostata. Det virker meget effektivt.

elizabeth kv (1).jpg 

Ja, det kan jeg tænke mig… Er der ikke nogen, der så får erektion imens?

- Jojo, der er der da. Mændene svømmer helt hen i tryghed og nydelse, og det kan resultere i en erektion. Det gør ikke spor. For mig som massør er det område ikke anderledes end en skulder eller arm. Der samler sig spændinger og affaldsstoffer, som skal masseres væk, siger Benzon, der tit behandler cykelryttere og løbere, der netop får mange spændinger i området.

Hun hjælper også mænd, der som følge af behandlingen mod deres prostatakræft har problemer med potensen.

Så hvordan foregår en klunkemassage helt lavpraktisk?

- Det foregår på en stor madras i et dejligt varmt lokale og med afslappende musik. Jeg sætter mig mellem mandens ben, så de hviler på mine lår. Derpå masserer og nulrer jeg som sagt hele området, meget blidt og langsomt, også selve testiklerne, og altså også prostata, siger Benzon, som også giver lingam-massage, men det vil i dette tilfælde være et tilkøb.

- Mine klienter flyder helt hen. Jeg har oplevet nogle, der ejakulerer, når jeg masserer. Det er også ok og ganske naturligt, selvom det ikke er det, der er formålet.

Elisabeth Benzon har klinik i Ølsted på Sjælland. Du kan læse mere om klunkemassage og klunkevoks på ny-start.com og klunkevoks.dk.

Tantra for begyndere

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+