Annonce:
Annonce:

Bollevennen giver - også - god sex

Hvor er man mest tilfreds med sexlivet?

God sex kan være både med en forlovet og et engangsknald. (Foto: shutterstock.com)
God sex kan være både med en forlovet og et engangsknald. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er altid synd for nogen. Især for unge og for kvinder. Det er ofte den bagvedliggende præmis i megen (amerikansk) forskning om med fokus på køn og seksualitet.

Her er så endelig et stykke videnskabeligt arbejde, som ikke sætter lighedstegn mellem uforpligtende sex og alskens dårligdomme:

475 kvinder og mænd, der i gennemsnit var 25 år gamle, deltog i undersøgelsen, hvor de skulle angive, hvilken slags seksuelle relation de var i (uforpligtende, bollevenner, kærester, forlovet, gift). Desuden blev der også spurgt ind til graden af seksuel tilfredshed og forholdets intimitet.

Og resultaterne peger på, at der ikke er den store forskel på, hvor glad med er for sexlivet i de forskellige relationer:

Godt nok er forlovede personer mest tilfredse - de givetvis er oppe at køre over tingenes tilstand - men vi er ude i marginalerne.

Annonce:

Det viser sig også, at der ikke er klønsforskelle. Både kvinder og mænd var ganske glade for sexlivet på tværs af de forskellige relationstyper.

Så alt i alt er der ingen grund til at sexmisunde alle de andre, for der viser sig, at man sagtens kan have et yderst tilfredstillende sexliv, uanset om man har en bolleven eller en ægtefælle.

Parforhold er gift for sexlivet

Derfor er bollevenner frække

Uforpligtende sex er ikke skadeligt

Bollevenner giver bedre sex

I nedenstående afstemninger skal du angive, hvor tilfreds du er med dit sexliv: 1 er meget utilfreds, 5 er meget tilfreds.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: