Brian, 55: Jeg knalder min svigerdatter

'Knægten min var på job, min søde og kønne svigerdatter kom ud i haven kun bikini-bund, hun var topløs, sikke et syn,' skriver moden mand, der fornemmer, at han ikke helt opfører sig efter bogen

Følg Sex & Samliv

Hej Signe
Jeg er en flot fyr på 55 og det kan ses jeg stadig dyrker intensiv kampsport og kan stadig forsvare mit sorte bælte. Jeg er slank og fit med alt hår og intet gebis. Min søn er 32 og har travlt med karrieren, jeg er selvstændig og formuende og arbejder, som det passer mig og har ansat en daglig leder i min virksomhed. Min søn og hans kone har købt hus og have, og de er rigeligt at se til med to børn - dejlige børnebørn.

Min søns mor og jeg blev skilt i al fredsommelighed for et par år siden, og jeg har da haft et par affærer med kvinder siden, men jævnaldrende, og de siger mig intet. På en eller anden måde er de for gamle kropsligt.

Selv er jeg potent som en 30-årig, muligvis på grund af den megen sport og fravær af rygning, overvægt og et moderat til beskedent alkoholforbrug.

Jeg hjælper min søn og hans kone med havearbejde og de småting, der altid er at gøre i et gammelt hus. En søndag, sidste sommer, hvor det var pokkers varmt, smed jeg t-shirt og gik kun i korte bukser og svedte, da jeg slog græs og lugede i bedene.

Børnebørnene var lagt til middagslur, knægten min var på job, min søde og kønne svigerdatter kom ud i haven kun bikini-bund, hun var topløs, sikke et syn. Hun kom med en kold øl, og spurgte, om jeg trængte til et lille pust og en øl, og ja begge del kunne da være fint

Jeg reagerede på hendes topløshed med at få rejsning. Jeg kunne ikke kontrollere det, hun smilede, men sagde ingenting. Vi sad og småsludrede om børnebørnenes udvikling, og hun udtrykte glæde ved min hjælp med hus og have og udtrykte forståelse og frustration over min søns mange timer på jobbet, og ind i mellem weekendarbejde.

Jeg kunne ikke andet end sige at, det var altså noget de skulle tale om og prioritere, og jeg tænkte på, at han tjener penge for dem begge.

Da hun tog den tomme ølflaske, strejfede hun min bule i bukserne og sagde, at hun havde brug for hjælp. Hun havde ikke haft sex i flere uger, om jeg ville.

For at gøre historien kort så havde vi forrygende god sex og har nu jævnligt sex. Det er skidegodt hver gang, og hun nægter ikke min søn noget. Det er nærmere ham, der ikke er nærværende nok og forfører sin kone.

Vi er enige om, at det er 'kun sex' og ikke kærlighed, og hun siger selv, at det holder hende fra andre fristelse med jævnaldrende mænd. På den måde ser jeg, at jeg gør min søn en tjeneste, at jeg er medvirkende til, at hun ikke får interesse for andre mænd, og når han får mere overskud, glider jeg ud af hendes sexliv.

Jeg har forsøgt at tale med knægten om, at han skal prioritere sine børn og kone noget mere, men jeg taler for døve øren. Jeg har tilbudt at kompensere et indtægtstab, så han kan være mere far og ægtemand, men heller ikke det ville han tage imod.

Jeg er 100 procent sikker på at han er sin kone tro. Signe, jeg er i vildrede; stopper jeg med at have sex med svigerdatteren, risikerer min søn, at han skal skilles før han fatter at det er galt. Opdager han at jeg knalder med hans kone, ved jeg ikke hvordan han reagerer. Jeg er selv skilsmissebarn og ønsker ikke at mine børnebørn skal blive det.

Brian

 

Kære Brian
Jeg skal holde mig fra at moralisere, men herfra får du altså et gevaldigt los i kronjuvelerne - VÅGN OP!

Hvad tænker du dog på? Jamen, Brian, for filan da! STOP! Med det samme. Er du blevet helt tosset mand, tænk hvis din søn opdager, at du knalder hans kone for at 'holde hende fra at hoppe på andre mænd', så skal du ikke forvente tak.

Du risikerer, at han føler sig så forrådt, at du ikke alene mister kontakten til ham, men også til dine børnebørn, der rimeligt sikkert vil blive ofre i en bitter skilsmisse mellem din søn og hans kone.

Hvis din svigerdatter ikke kan holde sit liv ud, finder sig en elsker og bliver opdaget, ja så er der en lille chance for, at hun og din søn kan komme sig over det og finde en måde at blive sammen på.

Finder din søn ud af, at hun knalder dig, så ryger den lille sandsynlighed. At din svigerdatter ikke er glad og savner sin mand, ja, det er hendes ansvar at få ham til at forstå, hvor presset hun er.

Det er ingen undskyldning for at hoppe på dig. Det er nok noget af det mest uansvarlige og tarvelige, jeg har hørt en kvinde finde på. Det er et langt værre svigt end at løbe afsted med hans bedste ven. Du er hendes mands kød og blod.

Kan hun ikke leve sit liv, som det er, må hun sætte ham stolen for døren. Det er ikke dit ansvar. Det er hendes. Det er op til hende og din søn at finde ud, hvordan de vil leve. Lige nu har din søn ikke en kinamands chance for at kæmpe for sin kvinde eller for sit familieliv.

Relationen mellem dem bliver kun værre af, at du er der imellem dem. Giv ham retten til sit liv tilbage. Drop svigermissen og find dig en kvinde eller tre på Tinder. I dag!

Kh Signe

Læs videre med
Ekstra Bladet+

For79 kr./md.

Ingen binding: Opsig, når du vil.

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.