'Brystmælk fungerer som superbenzin på min sexlyst'

Poul kan ammes til udløsning...

Velbekomme - så åbner vi for hanerne. (Foto: shutterstock.com)
Velbekomme - så åbner vi for hanerne. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

50-årige Poul køber sig til sexlege krydret med frisk modermælk - direkte fra kilden.

Det er muligvis ikke noget, der falder alles smag, men ifølge seksualterapeut Pia Struck er der et lille, men stigende antal danskere, som er til erotisk laktation. Struck ammer selv sin partner.

Sexolog Sara Skaarup omtaler erotisk laktation som meget mere end erotisk leg.

- Jeg aner ikke, hvor det kommer fra, men sex-oplevelsen sammen med denne her prostituerede, der netop havde født - og hvor hendes bryster kun dryppede mere og mere, mens vi havde sex sammen, var den helt store øjenåbner for mig. Og da hun endda gav mig lov til at sutte mælk af hendes mælkevåde vorter, så var jeg solgt til stanglakrids, fortæller Poul til side6.dk.

Her fortæller manden indgående om sin seksuelle passion for sex med kvinder, der har mælkefyldte bryster. En seksuel lyst, han primært køber sig til, da erotisk laktation fortsat er tabuiseret.

- Brystmælk, direkte fra kilden, fungerer som superbenzin på min sexlyst - og ja, jeg kan godt ammes til udløsning. Jeg har dog meget svært ved at finde frem til kvinder, der både har mælk i brysterne og samtidig har lyst til at være seksuelt sammen med mig. Så desværre kan der godt gå meget lang tid imellem, at jeg får mine lyster opfyldt. Men da jeg er villig til at betale for varen, så er det trods alt ikke helt umuligt. I dag kan man jo købe sig til det meste.

Læs Pouls historie her

Nordisk amme-netværk
Seksualterapeut Pia Struck, der står bag 'Nordisk netværk for laktations-interesserede og andre brystglade mennesker' – og som selv praktiserer erotisk laktation, ser store fordele for både ham og hende, der tør og vil denne erotiske disciplin.

Til side6.dk fortæller Pia Struck blandt andet: 

- Laktation er en stor fordel for kvinder i fast forhold. Hun får dybere nærhed med sin partner, kærligheds- og lykkehormoner i store mængder i blodet, og et brag af et helbred både fysisk og psykisk - og det samme gør hendes drikkende partner. Hvis en kvinde bare er lidt glad for sine bryster, får hun store glæder ved at blive stimuleret flere gange om dagen. Hendes bryster er fulde af liv og kærlighed, vokser måske i størrelse, og især i nydelse - når mælken kommer ind bliver hun er omvandrende medicinskab for sig selv og for sin partner.

Læs mere om amme-netværket på erotisklaktation.dk.

'Derfor tænder jeg på ammesex'

Sexologen: Meget mere end erotisk leg
- At man som kvinde ammer sin partner, er mere end 'blot' erotisk leg. Men samtidig er det også meget svært at generalisere. For med så meget anden erotisk leg kan der også være mange forskellige årsager til, at man lige nøjagtig tænder på erotisk laktation. Imens det for nogen kan være vildt kinky og måske også en smule 'forbudt', så handler amme-akten for andre meget mere om kærlighed og stærk forbundenhed, forklarer sexolog og parterapeut Sara Skaarup.

- At kvinden i forbindelse med erotisk laktation ammer sin partner, har dog helt generelt intet at gøre med infantillisme - altså at behandle den modtagende part som en baby. For de fleste handler erotisk laktation derimod om et ekstra stærkt bånd parret imellem, der er af mere erotisk end ren seksuel karakter.

- En fredelig, lettere erotisk disciplin, vil jeg tillade mig at kalde det, hvor man via akten såvel fysisk som rent mentalt og kærlighedsmæssigt kommer så tæt på hinanden, man vel mere eller mindre overhovedet kan komme det, siger sexologen fra saraskaarup.dk.

 Den var ikk' go': Her knalder han Porschen

Kinky sex: Danmark i top tre

Find Gud gennem røven

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+