'Bunny' om bondage: - Reb giver en fantastisk nydelse

Når folk giver sig hen til bondage eller bindingssex, om man vil, kræver det utroligt meget af begge parter ifølge bondageeksperten Zeeker

Fredag gik startskuddet til dette års 'Erotic World' i Valby Hallen. Her er der mulighed for at prøve alt mellem himmel og jord. Spanking, sexlegetøj, sexdukker og bondage blandt andet.

En af standene, der trak mange tilskuere, var den, hvor der var bondage. Her mødte vi en 'rigger' (den der binder, red.) og en 'bunny' (den der bliver bundet, red.) til en snak.

- Det kræver utroligt meget at blive bundet. Og utroligt meget af den der bliver bundet på - at man får lov til at synke ned i sig selv.

- Når du binder folk afgiver du jo noget tillid og magt. Du får lov til at være dig selv og give slip på alt. Og det er det, der er fedt med bondage, fortæller 'riggeren' med aliasset 'Zeeker'.

Men når man så endelig giver sig hen og blandt andet bliver bundet, er det intet mindre end fantastisk, fortæller 'bunny' Nicole, der dog også gør sig som 'rigger'.

- Reb kan give en helt fantastisk nydelse på et helt andet niveau. Selve den funktion at blive bundet fast og få nydelse uden at skulle blive stresset uden at skulle tænke på sin partner, siger Nicole.

Adspurgt om, hvordan det som 'rigger' er at binde én, svarede 'Zeeker', at den bedste måde at 'forklare' det var ved at prøve det. Så Ekstra Bladets reporter fik bind for øjnene og blev bundet. Noget du kan se øverst i artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen