Catwoman er til piger

Den latexklædte superheltinde kysser på en anden kvinde i seneste nummer

Prydet i maske og stram attributforelsket latex og lignende har hun kæmpet mod forbrydere i Gotham City siden 1940, og hun har været spillet af superstars som Michelle Pfeiffer og Halle Berry, og nu er Catwoman sprunget ud som biseksuel.

I det seneste nummer af Catwoman fra DC Comics kysser Selina Kyle, som er Catwomans borgerlige identitet, en kvinde ved navn Eiko.

I nummeret har Kyle lagt sin dragt på hylden, mens Eiko agerer Catwoman. Efter kysset spørger Eiko: 'Var det for mig eller for dragten?'

'Jeg ved det ikke,' svarer Kyle. 'Hvis vi overlever dette, ville det være dejligt af undersøge det.'

Se også: Sexgale kvinder ofte biseksuelle

Angiveligt har Catmowan længe flirtet med piger, men det er første gang, hun kysser på andre piger med alt, hvad det indebærer af pigesexassociationer. Og Catwoman-forfatter Genevieve Valentin fortæller på sin blog, at hun længe har set sin heltinde som nærmest ikonisk biseksuel. 

Amerikanske repræsentanter for bøsser og lesbiske jubler over udviklingen og ser den som en naturlig forlængelse af, at både Batwoman og Grønne Lygte er sprunget ud som homoseksuelle.

Fans har længe været opmærksomme på de mulige homoerotiske undertoner i superhelteuniverset i forhold til de nære fjend- og venskaber og de stramme muskelafslørende dragter. Nu mangler vi bare Batman, der giver Robin en saftig tungeslasker, eller Supermand, der får den bagfra af Lex Luthor.

Se også: Derfor er pigesex magisk

Sex & samliv - 25. nov. 2011 - kl. 09:02 Superhelte kæmper for forhuden

37 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere