Charlie Sheen promoverer 'revolutionerende' kondom

Den svenske sexlegetøjsfabrikant Lelo har fået den hiv-ramte skuespiller Charlie Sheen til at være frontmand på deres nye præservativ

Reklamen for Hex Appeal.

Lelo, en af verdens mest markante spillere på det stadig større sexlegetøjsmarked, har slået på tromme hele foråret for deres nyudviklede kondom Hex Appeal.

Og i går lancerede de så Hex Appeal sammen med skuespilleren og pornomodel-elskeren Charlie Sheen, som i november 2015 fortalte verden, at han har hiv.

Hex er ifølge Lelo den største nyskabelse i kondomet siden den moderne latexversion så dagens lys for 70 år siden.'

Det særlige ved Hex Appeal, som Lelo angiveligt har arbejdet på i syv år, er heksagon-stukturen i latexen, som gør den ekstra slidstærk, selv om den tynd.

Ved lanceringen i New York bemærkede Sheen selv, at det kan virke ironisk, at netop han, der har levet livet i overhalingsbanen med speederen i bund og uden sikkerhedssele, står på mål for et kondom:

- Hvorfor fanden sælger en mand med fem børn og hiv kondomer? Det leder automatisk til spørgsmålet: 'Burde den fyr ikke i stedet købe kondomer?' Tro mig, jeg er vild med alle mine børn - men jeg er ikke så vild med min hiv. Jeg har accepteret det som en del af min rejse i det store, skøre liv, som jeg har skabt og vedbliver med at favne -  og ja, der er været masser af gange, hvor jeg i mit stille sind har spurgt mig selv, hvad nu hvis? Hvad nu hvis, jeg bare en gang havde valgt anderledes. Vi må se det i øjnene: kondombrug er faldende - kønssygdomme er stigende. Det er en farlig kombination, når du prøver at passe på dig selv og dine kære. Vi må overvinde de fordomme såvel som de skuffelser, som er forbundet med brug af kondom. Vi kan pege på tvivlsomme konstruktion og dårlige pasform og manglende følsomhed. Det er alt sammen slut nu - dette er ikke den farfars kondom, sagde Cheen i sin salgstale.

Hex Appeal kommer i handlen 1. september.

Lelo og bagmændene Felip Sedixm Eric Kalén og Carl Magnuson er netop blevet portrætteret i det ansete finansmagasin Forbes. Her fremgår det, at Lelo blev grundlagt i 2002 med det mål at skabe funktionelle og smukke nydelsesobjekter - som modstykker til de klassiske vingummi-dildoer.

Se hvordan Hex Appeal fungerer her

Sex & samliv Danskere sætter rekord i usikker sex

'Manden kunne rent faktisk ikke mærke, at han havde kondomet på. Han fortalte, at det strammede en smule ved roden, men at det kun var en positiv ting, siger om vinderkondomet fra RFSU. Sex & samliv Hun har testet kondomer - så du slipper

Kondomer er sikker sex - på mere end en måde... (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Sådan er den onde kondom-cirkel

5 kommentarer
Vis kommentarer