Annonce:
Annonce:

Charlotte, 50: Swinger gerne med sorte mænd og indvandrerfyre

Køgekvinden har været swinger siden 2009 - men hun er enormt jaloux...

Charlotte er 50 år gammel og swinger med jævne mellemrum.
Charlotte er 50 år gammel og swinger med jævne mellemrum.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

50 år gammel, fra Sjælland og til daglig sekretær i høje hæle og nederdel. Og så er hun glad for at blive knaldet af fremmede mænd, mens hendes mand ser på.

I privatlivet er Charlotte nemlig Swinger med stor S. Hun er gift på 20. år med sin hanrej af en mand, og hun fortæller meget åbent om sit udsvævende sexliv som slutwife på Twitter, hvor hun uploader mange intime fotos.

Vi har talt med den velholdte blondine om, hvad der driver værket, og hvordan hun begyndte som slutwife. En slutwite er swingernavnet for en tøjte, der har en mand og knalder med andre mænd. Hendes mand er så hanrej/cuckold. Parret har swinget siden 2009.

Annonce:

- Til daglig er jeg faktisk sekretær for tre yngre lækre mænd. Desværre er alle gift og ikke til sidespring. Men jeg er en sekretær i højhælede sko, nederdel og pænt outfit. Jeg kan godt lide at gøre noget ud af mig selv, inden jeg tager af sted på arbejde. Min hanrej og jeg bruger det også til at ægge hinanden lidt op. Fantasien om, at jeg har en affære med mine chefer, lever i bedste velgående. I sommerhalvåret betyder det, at jeg sjældent har trusser på, når jeg er på arbejde.

- Vi startede som swingere og gik i klub. Med det samme fascinerede det mig at se alle de liderlige mænd, og hvad de kunne gøre for mig og ved mig. Heldigvis accepterede min hanrej det næsten med det samme. Det er fræk af mange årsager. Det er både den fysiske tilfredsstillelse. Jeg får mange orgasmer. Men også det psykiske - følelsen af at være en billig tøs, som alle kan kneppe. Det er helt eventyrligt dejligt. Og så er alt og alle fokuserede på, at jeg skal tilfredsstilles.

Charlotte fortæller, at de ikke er aktive hele tiden:

Annonce:

- Det er faktisk også lidt sæsonafhængigt - her om vinteren føler jeg mig bleg og lidt for tyk - altid for meget mad i juletiden. Så føler jeg mig ikke så attraktiv. I sommerhalvåret sker det noget oftere, men stadigvæk kun to-tre gange på en måned. Hver gang kan jo godt inkludere fire-fem mænd. I sommerferien, når vi er sydpå, er jeg sammen med andre hver dag op til flere gange ...

Københavnerkvindens mand er altid med, når hun er sammen med andre mænd:

- Vi er sammen om denne livsstil. Men det er ikke altid, at andre mænd opdager, at han er tilstede. Men han er der, og han sikrer, at jeg altid har det godt, og at der altid bruges kondom. Han både kikker på og deltager. Hvis han deltager, er det oralt - han er vild med at slikke både fisse og pik. Han deltager kun med sin pik, hvis mine dates ikke kan performe.

Må din mand være sammen med andre?

- Ja og nej - hvis han insisterer, vil jeg ikke forbyde det. Men jeg kan ikke lide, at han er sammen med andre. Det gør mig frygtelig jaloux. Jeg har set ham sammen med andre og vil helst ikke have, at han gør det igen.

Bestemmer du helt selv, hvem du vil knalde?

Annonce:

- Ja, jeg bestemmer selv, hvem jeg må knalde, og min hanrej må godt nedlægge veto, men det gør han aldrig. Min hanrej er hanrej, og det ændrer sig aldrig. Vi går aldrig tilbage til at være almindelige swingere eller lignende, fortæller Charlotte, der tweeter en del fotos, hvor hun er sammen med sorte.

Hvad går det ud på?

- Det siger næsten sig selv: Jeg elsker at kneppe med sorte fyre. I klubberne er der også en del indvandrerfyre - dem er jeg også helt vild med. Jeg læste på et tidspunkt, at der var noget racistisk over mine lyster - fordi det gav mig en større følelse af at være en rigtig slutwife. Men det kan jeg godt leve med. Og det kan de sorte fyre og indvandrerfyre nok også, siger Charlotte, der sammen med sin mand finder sine mænd på nettet, i klubber og på ferieture.

Betyder pikstørrelsen noget?
- Pikstørrelsen er vigtig, men ikke vigtigst. Det vigtigste er, at pikken er jernhård - men stadigvæk helst stor.

Du har også en kæreste engang imellem - hvordan spiller det sammen med din mand?

Annonce:

- Lige for tiden har jeg ingen kæreste. De gode singlefyre har det med at holde op med at være singlefyre. I klub er jeg næsten ligeglad med, hvem jeg knepper med. Men når vi taler om en kæreste, så skal der være lidt følelser tilstede - og det finder jeg hos de gode singlefyre. Det har min hanrej det helt fint med, siger Charlotte, der her fortæller om sin seneste oplevelse med en fremmed mand - en hardcore-aften i swingerklubben Tucan i Trekantsområdet.

- Min hanrej havde sat tre mænd i stævne. En dukkede ikke op, men de to andre mødte os i baren, og der 'overtog' de mig, så at sige. Vi flirtede og fik lidt at drikke i baren, så dansede vi lidt i diskoteket og derefter tog de mig ind på madrassen. Da jeg var færdig med dem, gik jeg lidt rundt for mig selv og fandt et par indvandrefyrer, som også gav mig en omgang.

- Måske var den bedste oplevelse i Cityswingers på Amager, hvor jeg blev gangbanged af 12 mænd, og de seks sluttede at med at give mig en bukkake, lyder det fra slutwifen, der også har haft dårlige oplevelser:

- Det var en svensker, som for det første ikke kneppede mig særligt godt, og for det andet forsøgte at overtale mig til at forlade min hanrej.

Hvorfor er du på twitter?

Annonce:

- Mest fordi jeg kan lide at fortælle om mine seksuelle lyster, men jeg får faktisk af og til nogle gode kontakter, forklarer Charlotte, der snart igen skal i klub med sin mand, først Cityswingers og dernæst Swingergården mellem Ringsted og Slagelse.

Har du nogle gode råd til andre par, der vil forsøge sig i swingerlivet?

- Start i swingerklub. De gode klubber Tucan og Cityswingers er rigtig gode til at tage imod nye. Start med at tage derind og kikke - måske kneppe lidt sammen. Tage hjem, snakke sammen om lyster og grænser.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: