Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Creme de la creme

Med en god glidecreme bliver penismassage helt forrygende

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sex er heldigvis så meget andet og mere end penetration. Rent faktisk kan man, som par, have rigtig meget fed, givende og eksperimenterende sex sammen, uden at penetration overhovedet kommer i spil.

Langt de fleste mænd er seksuelt styrende og dominerende, i mere eller mindre grad, mens de fleste kvinder har det bedst og mest naturligt med at modtage.

Heldigvis er vi dog nået så langt i ligestillingen kønnene imellem i sengen, at det også er helt ok at bytte roller – og at det rent faktisk indimellem kan være fedt som mand at være den, der blot læner sig tilbage og modtager.

Og hvor sexakten måske heller ikke består af så meget mere end netop ”blot” et afslappende og forløsende håndjob. Dermed ikke sagt, at oplevelsen – for både ham og hende, ikke kan blive nærmest af Himmerig-agtig karakter.

Særligt hvis den bedste glidecreme til formålet samtidig kommer i spil.

Hænder og fingre er fantastisk sexlegetøj
 Når det kommer til at stimulere og massere hinandens kønsdele, så er det fedt at bruge forskellige former for sexlegetøj, men fortsat er det ens hænder og fingre, der har det – om man så må sige, bedste greb om tingene. Bogstaveligt talt. Krydrer man oven i købet massagen af klitoris eller penis med en god og effektiv glidecreme, der helt eliminerer den friktion, der ellers normalt er, så er (hånd)jobbet så meget bedre og mere tilfredsstillende for både den givende og den modtagende part, kan jeg godt love.

Sådan fortæller sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB, der i mange år har slået på stortromme for, at netop glidecreme er noget af det bedste sexlegetøj, flydende sexlegetøj, man kan få fingre i.

Lige som en god glidecreme i forbindelse med en eventuel efterfølgende penetration af hende, naturligvis også ligger lige til højrebenet.

Et must ved analsex
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med alle typer af sexlegetøj og andre erotiske produkter, skriver blandt andet følgende om brugen af glidecreme i forbindelse med diverse former for analsex:

'Du kan sagtens dyrke analsex med en vandbaseret glidecreme, og faktisk vil vi tilråde dig og partneren til dette. Det kan gøre ondt, hvis man ikke er klar og våd nok inden analsexen skal påbegyndes.  Derfor kan det være en god idé at bruge masser af glidecreme inden og under analsex. Det vil kun gøre jeres analsex bedre med en god vandbaseret glidecreme - især hvis der er tale om analsex med legetøj.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: