Damernes dom over penis: Gørelse frem for størrelse, tak!

Penis, pik, diller, tissemand, kalorius. Kært barn har mange navne, og den fylder godt op i mænds bevidsthed – alt for meget, siger kvinderne i en stor undersøgelse. Det er generelt ikke størrelsen, der afgør, om de er kåde i sengen

Hvad foretrækker kvinderne egentlig? Forskerne er ikke i tvivl (Foto: Ekstra Bladet)
Hvad foretrækker kvinderne egentlig? Forskerne er ikke i tvivl (Foto: Ekstra Bladet)

Nu hvor længden på gennemsnits-penissen endelig er blevet videnskabeligt bestemt af et hold forskere, er det relevant at spørge: Hvad betyder det for kvinderne?

Et hurtigt vue ud i dyreriget kårer mennesket som absolut vinder: Mandens penis er enorm i forhold til vores nærmeste slægtninge, primaterne. Til sammenligning kan en stor, brunstig gorilla kun hælde knap fire centimeter ud af pelsbuksen.

Det tyder på, at der har været et selektivt pres mod større penisser hos os mennesker. Er det fordi damerne vil have det sådan?

Nej, lyder svaret i en stor undersøgelse. Det skriver Videnskab.dk:

Der er intet, som tyder på, at en stor penis er lykken. Tværtimod ser det ud til, at en gennemsnits-penis gør damerne glade.

En stor undersøgelse udgivet i tidsskriftet Psychology of Men and Masculinity, hvor over 50.000 heteroseksuelle mænd og kvinder deltog, viste, at 85 procent af kvinderne var tilfredse med størrelsen på deres partners penis.

Omvendt, var kun 55 procent af mændene tilfredse med sin penis.

Læs mere på Videnskab.dk: Endelig fastslået: Så lang er en gennemsnitlig penis

Det kunne jo godt tyde på, at spørgsmålet om størrelse især huserer i mænds sind. Kvinderne mener da også, at mænd generelt tænker alt for meget på deres penis, viser en ældre undersøgelse. 

For ud over mere selvtillid i omklædningsrummet, hvad kan forskningen så egentlig fortælle os om, hvad en stor penis skulle give af fordele – sådan helt fysiologisk?

Hvad er det så, kvinderne vil have?

Bliv klogere på mænd og kvinders lyster på Videnskab.dk:

Penisstørrelse: Er stor virkelig bedst?

Forskere: Sex-dufte gør os mere tiltrækkende:

Dyrkere af dominans sex har det bedre end andre:

69 kommentarer
Vis kommentarer