Danmark ta'r teten: Se hvilken fræk liste vi topper

Ja, vi søger åbenbart mere efter sexlegetøj end alle andre i Europa

Den fornuftige seksualundervisning i skolerne, den tidlige frigivelse af pornografien, bare bryster på stranden, lighed mellem kønnene - det danske (og nordiske) frisind er noget særligt, og det viser sig også i vores sexlegetøjsvaner.

For på en stor liste over, hvilke lande i Europa der søger mest på kærlighedsæg, vibratorer, dildoer, buttplugs og andet inden for sexlegetøjsrammerne, ligger Danmark i top:

Lige efter følger vores svenske naboer, der på trods af det blandt visse danskere dårlige ry som ordensfetichister og puritanske feminister faktisk er ganske liberale i deres seksuelle udsyn.

Længere nede på listen ligger Norge (9), Finland (13) og Island (27), men ret skal være ret - de tæller ikke rigtigt, vel?!

Folkene på vouchercloud.com, der står bag undersøgelsen af europæernes søgevaner i forhold til sexlegetøj, gjorde således:

De valgte 18 søgeord fra sexlegetøjs-terminologien (fx vibrator, dildo) og lagde dem i Googles Keyword Planner for at se omfanget af søgninger på dem de ord i de enkelte lande hver måned henover et år. De tal blev så sat op imod antal internet-brugere i hvert land, og, vupti, så konkluderer de:

For hver 1000 internetbrugere i Danmark er der 118 søgninger på sexlegetøj!

Chris Johnson fra vouchercloud.com udtaler:

- Det er et unikt datasæt, der afslører interessante ting om europæernes sexliv. Vi er lidt overraskede over, at Storbritannien kommer ind på en flot 3.plads, især fordi klicheen om briterne er, at de er reserverede. Men de nordiske lande sætter virkelig resten af Europa i skammekrogen. Der er åbenbart mere end en måde at takle kulden...

Borgerne i Azerbaijan ligger i bunden.

Bliev en billg Mr. Grey
Filmen '50 Shades of Grey - Darker' har fået salget af især s/m- og bondage-udstyr til at eksplodere. Blandt andet fordi Christian Grey bruger en del sexlegetøj - men han er jo også millionær.

Så hvad gør en ganske almindelig fattigrøv, der gerne vil tage teten i sengen?

Jamen, han lader sig inspirere af cuponation.dk, som har fundet en række billige alternativer til de dyre mærkevarer:

Her passer klicheen om, at kun fantasien sætter grænser,

Hvad bruger du selv som sexlegetøj - som ikke er beregnet til det?

Sex & samliv Danskerne dyrker ekstra meget s/m: Se hvor i landet

Sex & samliv Så frække var danskerne i 2016

Sex & samliv Potent vækst i salg af sexlegetøj

12 kommentarer
Vis kommentarer