Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Dansk design til onaniglade drengerøve

Danske Mr. Membr byder på en række populære og spillevenlige onani-produkter til priser, hvor alle kan lege med

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvor vi danskere for få år siden havde meget svært ved sådan for alvor at gøre os gældende, så kører det i dag som smurt i glidecreme.

Vi taler sexlegetøj – og i denne ombæring mande-produkter til onani og fælles sexleg.

Tjek her den danske Mr. Membr serie af hotte onaniprodukter til mænd     

”I 2019 blev danske Mr. Membr skabt ud fra en helt klar vision om at lave produkter, der på den ene eller anden måde servicerer mandens bedste ven - og her taler vi altså ikke om din kammesjuk fra handelsskolen. Derfor består Mr. Membr serien af produkter som glidecreme, penispumper og onaniprodukter, der tager dine hygge-spillere til en helt ny liga.”

Det fortæller danske Sinful.dk, en af de i dag helt store spillere indenfor salg af sexlegetøj på europæisk plan. Der altså også står bag udviklingen af serien af meget forskellige onani-produkter til mænd.

Hvor ikke kun kvaliteten af sexlegetøjet skal være i højsædet. Prisen skal også være overkommelig, så alle kan hoppe med på hyggelege-vognen.  

19 centimeter lang onani-oplevelse
Et stykke sexlegetøj fra serien, kun flere og flere mænd hjemtager, er produktet ”For real players”, som der står med blåt på sort på masturbatoren, man blandt andet kan læse følgende om:

'Med dens luksuriøse sleeve, kan du få en uforglemmelig onani oplevelse, hvor både den fysiske følelse og udsigten vil give dig stor nydelse.

Du kontrollerer nemt showet ved at justere vacuum effekten. Hold en finger hen over det lille hul i bunden, så du får en stram, livagtig følelse, som kan mærkes hele vejen op ad rygsøjlen.

Med en fuld længde på 19 cm og et klart rør,  er det ikke kun den indre struktur, som vil få dig op og ringe, men også udsynet til din penis, der pulserer frem og tilbage.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: