Dansk par fra Aarhus: Så vildt er vores sexliv

Swingersex, buttplugs, anal og det, der er vildere: Tilde og Jesper er i midten af 30'erne og eksperimenterer med kinky sexlege

Parret fra Aarhus nyder at vise Tilde frem på twitter.
Parret fra Aarhus nyder at vise Tilde frem på twitter.
Følg Sex & Samliv

Tilde er 36 og arbejde i sundhedsvæsnet, og Jesper er 37 og har sit job i detailbranchen. De bor i Aarhus og har kendt hinanden i tre år. De mødte hinanden på et almindeligt datingsite.

Og umiddelbar lyder deres sexliv ganske almindeligt og aktivt:

- Vi har sex cirka to-tre gange om ugen. Vi synes egentlig ikke rigtig, vi har oplevet perioder, hvor den ene ikke havde lyst. Vi har vist begge et rimeligt godt sexdrive. Vi vil definere vores forhold som trygt, harmonisk og meget kærlighedsfyldt, siger Jesper til ekstrabladet.dk.

Så er der bare lige det, at de er swingere og skriver om deres kinky udsvævelser på twitter under profilnavnet Kinkycouplesex. I virkeligheden hedder de ikke Tilde og Jesper, men de vil gerne forblive anonyme. Vi har talt med parret:

- Vi har ikke været swingere helt fra begyndelsen, men ret tidligt i vores forhold begyndte jeg at fortælle Tilde om min fortid indenfor dette miljø, som jeg havde en del erfaring med, fortæller Jesper.

I swingerklub
Tilde havde på dette tidspunkt ingen erfaring med det, men en nysgerrighed og lyst til at udforske området mere. De begyndte derfor at tale en del om lyster og fantasier og kunne hurtigt mærke, at de begge tændte på at udforske dette område sammen:

- Vi besluttede os derfor for at besøge en swingerklub. Inden vi tog afsted snakkede vi meget om, hvad vi ville have ud af oplevelsen, hvad der var tilladt og ikke tilladt osv. Vi endte med at have en rigtig god og fræk tur derned og tog afsted et par gange mere, dog uden helt at opnå det, vi egentlig gerne ville, forklarer Tilde.

De har derfor nu en profil på scor.dk, som de har brugt til at finde en partner til deres seneste oplevelse, og de regner med at skulle bruge til mange flere i fremtiden:

- Men det er bestemt heller ikke udelukket, at vi vil besøge swingerklubben igen på et tidspunkt.

Det her gør swingerkvinden tændt

En ekstra mand
Hvordan var jeres seneste swingeroplevelser:

- Vi havde længe snakket om at finde en ekstra mand til Tilde, men ikke for alvor gjort noget ved det. Men en lørdag eftermiddag kom vi til at snakke om det igen og kiggede lidt på scor.dk, dog uden at det blev til mere. Senere på dagen tog vi ud at spise. Under middagen kunne vi begge mærke at lysten til en fræk oplevelse stadig var der. Vi tog hjem, åbnede en flaske vin og gik på scor.dk igen, fortæller Jesper.

Aftalen er, at er det en ekstra mand, de er på udkig efter, er det Jan, der har kontakten og omvendt.

- Så jeg stod for søgningen og fik ret hurtigt kontakt med en mand, som jeg følte var den rigtige, siger Jesper.

De aftalte detaljerne, Tilde fik ikke så meget at vide, udover at denne mand ville dukke op senere på aftenen. De hyggede sig med snak, vin og musik:

Stemningen i luften var tyk af forventning og liderlighed. Kort inden gæsten ankom blev Tilde beordret i lædernederdel og stiletter, fik blindfold på og lagt på maven på sengen.

Så bankede det på døren og Tilde kunne høre Jesper tage imod gæsten som kort efter trådte ind i soveværelset. Gæsten havde fået at vide, at alt var tilladt, bortset fra kys på munden.

- Det synes vi er intimt og privat, så det holder vi for os selv. Gæsten brugte derefter Tilde, som han havde lyst. Han havde fået at vide, at jeg måske ville deltage, måske ikke, siger Jan, der valgte at deltage udelukkende som fotograf og tog billeder og videoklip af Tilde, som blev taget både i fissen og røven af en fremmed og mørk mand.

- Det var en meget fræk følelse at blive taget af en fremmed med viden om, at ens kæreste optog hele seancen. Jeg havde under hele forløbet blindfold på og så aldrig gæsten, hvilket også var meget pirrende og frækt, siger Tilde.

- Vi regner med, at vores næste oplevelse skal være med et andet par, hvor alle kombinationer, bortset fra M/M, det er vi ikke til, er tilladt.

Dansk S/M-par: Stina bliver tændt at være i sit bur, når hendes Herre ønsker det

Alt der ikke er almindeligt
Hvilke feticher og sexlege tænder I på?

- Jeg tænder nok egentlig på det meste, der ikke er 'almindeligt'. Jeg tænder generelt mest på at være den underdanige, og at Jesper er den dominerende. Det kommer for eksempel til udtryk ved, at han binder mig, bider mig i brystvorterne, giver mig nogle klask i røven osv, siger Tilde.

- Men generelt er det er ham, der bestemmer og beordrer mig til, hvad jeg skal gøre ved ham. Jeg tænder også på leg med diverse legetøj. Vi leger meget med dildoer, buttplugs, klemmer til brystvorter og fissen mm. Læder og latextøj er også tit en del af legen, og jeg tænder rigtig meget på duften fra min kærestes latexboxershorts, fortæller Tilde og fortsætter:

- Jeg kan også godt en gang imellem tænde på at bytte rollerne om, så det er mig, der bestemmer. Så sætter jeg mig gerne ned over min kærestes ansigt og får ham til at slikke min fisse og min røv. Jeg begraver hans ansigt i min røv, til han næsten ikke kan trække vejret.

- Jeg tænder faktisk også på at høre min kærestes stønnen, når jeg trykker en buttplug op i røven på ham. Jeg tænder også meget på, når min kæreste fortæller fantasier. Disse handler tit om deltagelse af en eller flere ekstra personer i vores sexlege, siger Tilde, der også tænder også på sex i naturen og i det offentlige rum.

- Tanken om at blive set af andre er ret ophidsende... Ja, som nævnt i starten tænder jeg vist bare på rigtig meget, bare det ikke er for 'almindeligt'.

Jesper er meget glad for læder og latex:

- Duften og følelsen af det. Jeg tænder også på dominans. Og alt det, der ikke er vanille.

Hvad er det ved læder, der er så frækt?

- Det frække ved læder er duften og fornemmelsen af det. Både det at have det på og mærke det mod sin hud og det at røre ved det. Det frække ved læder er også at have det på - her tænker jeg især på bukser - ude blandt andre mennesker og mærke deres blikke, der glider op og ned ad ens krop, siger Tilde.

- Men for mig er det frække også, at jeg ved og kan mærke, hvor meget det tænder min kæreste, når jeg har læder på. Han elsker blikkene, jeg får, og elsker at se og røre mig iført læder. Og det tænder mig!

Buttplugs
Det fremgår af jeres twitterprofil, at I har noget med buttplugs - især store buttplugs. Hvad går det ud på?

- De store buttplugs er frække, fordi de giver en følelse af at være fyldt helt ud. Det er frækt at mærke følelsen af, hvordan man bliver udvidet lidt efter lidt. Hvordan det stille og roligt bliver muligt at presse buttpluggen lidt længere ind. Hvordan man næste gang kan få plads til en lidt større buttplug.

- Det frække er hele tiden at få flyttet grænsen for, hvad der er muligt at få plads til og mærke følelsen af at blive fyldt mere og mere ud, forklarer Tilde. der eksemplificerer ved at fortælle om den seneste gang, de havde en stor buttplug i brug:

- Denne gang brugte vi for første gang en ny, lidt større buttplug, vi havde købt lidt tidligere. Jeg ligger på maven med røven i vejret, og min kæreste arbejder med min røv, stille og roligt. Med fingrene og en mindre buttplug. Og selvfølgelig masser af glidecreme. Jeg kan mærke, hvordan min røv giver mere og mere efter, og han ubesværet kan få flere og flere fingre derop.

- Han har en evne til at mærke præcis, hvor langt han kan gå - og så lige gå det lillebitte stykke længere, hvor jeg tænker, at nu kan jeg snart ikke tage mere, men hold nu kæft hvor føles det fantastisk.

Henrik er smertemester: Får kvinder til at komme - uden at røre kønsorganer

Langt oppe
- Denne dag tog han denne nye buttplug og trykkede den op i røven på mig. Det føltes så fantastisk, da det lige nøjagtig gav mig følelsen 'det går ikke - den er for stor. Nej, det var den alligevel ikke, nu sidder den der, og det føles SÅ godt og så frækt!'

- Det var så frækt at tage hånden om og mærke at den bare sad der, langt oppe i røven. Derefter stak han pikken op i min fisse. Det giver den ultimative følelse af at være fyldt ud. Buttpluggen i røven og pikken i fissen, og jeg kan mærke dem glide mod hinanden.

- At jeg efterfølgende er lidt øm, også dagen efter er med til at gøre det til en dejlig og fræk oplevelse, siger Tilde, der tydeligvis er voldsomt begejstret for analsex:

- Analsex er frækt, fordi det er lidt tabubelagt og 'forbudt'. Analsex er frækt, fordi det giver mig nogle meget intense orgasmer, især når min kæreste bruger fingrene. Han er virkelig god til at bruge fingrene og kan få mig til at sprøjte ved at bruge fingrene i min røv.

- Følelsen af hans pik, der går helt i bund i min røv er også fantastisk. Når jeg er så tændt og liderlig, at den bare glider derop ligeså let. Analsex indgår som en helt almindelig ting i vores sexliv. Det er tit en kombination af buttplugs, fingre, dildoer og min kærestes pik. Jeg synes, analsex føles fantastisk og følelsen, når min kæreste kommer i min røv, og jeg kan mærke sæden sprøjte derop, er virkelig fræk.

38-årig københavner-kvinde: Jo mere slutty og tøjtet jeg er, jo mere tænder min mand

Avancerede lege
Parrets sexliv er som man kan forstå ganske langt fra det autoriserede danske samleje. De fleste af parrets lege opstår som følge af, at de snakker om deres fantasier. Udover swingerlege og rigelige mængder anal er der afarter som fisting og urinsex.

Så hvis der er ømskindet læser tilbage, burde du nok klikke væk her:

- Fisting indgår mest som en del af den anale leg, men vi leger også lidt med det vaginalt. Tanken om, at han kan få hele hånden op i min røv, er vildt fræk. Vi er der ikke helt endnu, men vi arbejder med det, og vi kommer tættere og tættere på. Igen, han er rigtig god til at mærke, hvor langt han kan gå, og så lige presse mig den lillebitte smule længere, end jeg troede, jeg kunne klare, som gør, at det føles vildt og frækt og helt fantastisk, siger Tilde.

Fræk mærkedag: I dag er et par fingre ikke nok

- Vi har også gjort det et par gange den anden vej, hvor jeg har haft hele hånden oppe i min kærestes røv. Det er også en ret vild følelse og også et vildt syn at se hele sin hånd forsvinde derop. Og at høre min kærestes reaktion var også ret vildt.

For ikke at tale om dengang, da Jesper gjorde noget helt vildt:

- Han stak en fod op i min røv. Igen en helt vild følelse. Også bare det at vide, at det var hans fod, han pressede op i røven på mig. Og jeg tror, jeg så ret overrasket ud, da han bagefter viste mig, hvor meget af hans fod, der rent faktisk havde været deroppe, siger Tilde.

Tis
Tis er også en jævnligt en del af parrets sexperimenter:

- Nogle gange står Jesper over mig, mens jeg ligger i sengen - vi har her som regel vores laklagen på - og så tisser han udover hele min krop. Duften og følelsen af det varme tis, der rammer min krop, gør mig virkelig liderlig. Han gnider det derefter ud over mig, så hele min krop er smurt ind i hans tis. Laklagenet gør, at man ligger og 'svømmer' rundt i tisset, hvilket er vildt frækt. Hele værelset lugter af tis og liderlighed.

- Andre gange sætter jeg mig hen over hovedet på Jan og får ham til at slikke min fisse. Efter lidt tid begynder jeg at lade tisset løbe, nedover hans ansigt og ind i hans mund. Når jeg er færdig med at tisse ham i munden, slikker han min fisse helt ren for tis, siger Tilde, der helt overordnet elsker det forbudte.

- Vi tænder vist bare generelt på alt, der ikke er 'almindeligt' - des mere beskidt og 'forbudt,' desto frækkere. Og vi elsker at udvikle os sammen seksuelt, og så er sex jo de voksnes plads og rum til leg, lyder det fra Jesper.

- Tis og lignende handler for os mest om det intime i at dele noget, der normalt er meget privat og noget, man kun gør alene. Det bliver ikke mere intimt, dyrisk og 'dirty,' og det gør det virkelig frækt.

Hvad bruger I twitter til?

- Vi bruger primært Twitter til at vise os frem. En fælles hobby er at tage flotte og frække billeder, og det er dejligt at have et forum, hvor vi kan vise dem frem, for ja, det tænder os rigtig meget. På sigt er det da heller ikke utænkeligt, at vi vil bruge det til at få nogen kontakter, man kan mødes med og lege med ude i den virkelige verden, siger Jesper.

Her er din nye kinky sextrend

Kvindelig dansk jurist og forfatter: Her er mit kinky sexliv

Urin-Frede elsker champagnesex: Smagen og følelsen er fantastisk

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+