Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Dansk sexlegetøjs-serie viser vejen

Sexlegetøjsekspert JoanB er vild med den danske sexlegetøjs-serie Amaysin

Annonce:
Følg Sex & Samliv

- En ret klar trend inden for design af sexlegetøj handler om, at produkterne bliver en smule mere neddæmpede end tidligere. At designet ikke skriger langt væk af sexlegetøj.

Det forklarer 45-årige danske sexlegetøjsekspert JoanB.

- Dildoerne, vibratorerne mv. får et mere sundheds- og wellness-agtigt look, mens farverne også bliver mindre skrigende. Dette gælder ikke mindst sexlegetøj stilet primært kvinder og par, siger JoanB.

Hun peger på den danske sexlegetøjs-serie Amaysin som et rigtig godt bud på, hvad kunderne i dag ønsker mere end andet.

Simpelt, smukt og effektivt
Det er den Århus-baserede online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, der står bag det allerede ret så populære brand – og shoppen fortæller blandt andet følgende om kollektionen af moderne, skandinavisk sexlegetøj:

”Amaysin er en moderne og simpel kollektion af smukt sexlegetøj, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil, selv i dine mest intime ejendele. Forkæl dig selv med en verden af ​​glæde og nydelse.

Udforsk dine mest erogene zoner under forførende solospil, eller inviter din partner på et frækt og lystigt eventyr. Én ting er helt sikkert - det bliver Amaysin.”

Til side6.dk udtaler JoanB:

- Når det kommer til, hvad vi hver især har lyst til – samt måske ikke mindst har mulighed for at bruge af penge på et godt og effektivt stykke sexlegetøj - så er der ingen tvivl om, at impulskøb altid vil finde sted. Når man sidder der foran skærmen sammen med kæresten og gearer sig selv op.

- Når det så er sagt, er 500 eller 1000 kroner eller måske endda endnu mere, rigtig mange penge at bruge på eksempelvis en ny vibrator. Uden rent faktisk at vide, om produktet kan gøre tricket for en, før man har fået det hjem og leget med det nogle gange.

Kvalitet, der er til at betale
- Af samme årsag vil der også blive solgt flere og flere produkter, der ikke er så hundedyre, men hvor design, kvalitet og effektivitet stadig er i højsædet. Også her kan de danske Amaysin produkter være med på vognen, fortæller den danske sexlegetøjsekspert – og fortsætter så:

- En stor og udenlandsk spiller, som i høj grad også evner dette, er Satisfyer. Hvis produkter, herunder ikke mindst de super effektive og pænt orgasmesikre klitoris stimulatorer, sælges i stort antal verden over.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: