Dansk sexpar laver swinger-tv

Vibeke og Allan vil oplyse folket om swingerlivets glæder med samtale-videoer. Plus ungt par: Swingersex er som bungee jump

-- Over artiklen her fortæller Vibeke og Allan om deres koncept --

- En håndsrækning til alle nye og nysgerrige i swinger-miljøet.

Sådan beskriver Allan og Vibeke Zeuthen deres nye koncept swinger-tv, som de selvironisk kalder informativt kedeligt amatør-tv, uden hud, dog med et glimt i øjet, når spændende og uartige emner vendes.

Vibeke og Allan Zeuthen driver klubberne XXDark og CitySwingers i København.

- Vi har de sidste par oplevet en stigende interesse for det miljø vi er med til at repræsentere, bla. også fra pressen. Det har udmundet sig i en del artikler og senest en række TV-udsendelser på DR3. Mange søger i disse år til klubberne, enten fordi de søger krydderi til deres par forhold, eller fordi de som single er trætte af dårlig sex kl. 4 om morgnen efter en bytur, eller uheldige net-dates i privaten. Her er Swinger-klubberne i Danmark et seriøst alternativ, lyder det i en pressemeddelelse.

 Swinger-Allan: Ti år med sex for enhver smag

Det er et stort skridt for alle at træde ind af døren 1. oang, derfor gør de fleste sig en masse tanker og har lige så mange spørgsmål, mener parret, der netop vil hjælpe nybegyndere: I en række you-tube klip på fire-otte minutter prøver de at besvare spørgsmål:

- Hvilke fælder er der, hvordan skal vi tackle det som par, hvad med sikker sex, hvorfor er der så få mænd som er bi-seksuelle i miljøet? Så godt som vi nu evner, forsøger vi at give råd - nogle gange med gæster, andre gange selv. Lige nu har vi produceret 18 udsendelser, senere vil der komme flere med besøg af bla. læger og sexologer som vil hjælpe med relevante spørgsmål.

Herunder kan du se et ungt dansk par fortælle om deres erfaringer til swinger-tv, hvor de sammenligner swingersex med bungee jump.

Camilla åbner swinger-villa i Allerød

Ungt swingerpar fejrer 10-års jubilæum: Har besøgt mere end 70 sexklubber

Charlotte, 50: Swinger gerne med sorte mænd og indvandrerfyre

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær