Dansk sexshop åbner dildocafe med prøverum

Andre butikker tilbyder dildomatching og bondage-forsikring

Følg Sex & Samliv

Frækt forår: Nu kan du teste sexlegetøjet før køb.

I dag åbner en dansk dildocafe med mulighed for rent fysisk at teste de dildoer og vibratorer, man finder interessante. I prøverummene vil der kunne være op til fire personer. 

- Nu giver vi det chancen, og håber så på, at vores danske og tyske kunder vil tage godt imod den nye og eksperimenterende form for cafe, vi meget passende har døbt Dildocafeen. Vi åbner i dag 1. april ved vores lokaler her i Padborg, forklarer indehaver af Sexshop.dk, Michael Peter Hansen.

- Vi taler om en cafe med mulighed for at købe varme drikke, lidt let mad og diverse former for desserter, samt et større bagvedliggende område med diverse former for sexlegetøj til ham, hende og parret. Og så en række prøverum, man naturligvis har mulighed for at låse af, når man leger og tester de produkter, man nu engang har fundet frem til.

I første omgang var ideen, at man skulle kunne teste solo eller sammen som par, men da flere og flere er til trekanter og dyrker partnerbytte, så vil en eller måske to af kabinerne kunne rumme op til hele fire personer på en gang – og ja, det bliver naturligvis gratis at teste. Der bliver heller ikke noget med købetvang. Dette her handler udelukkende om en unik mulighed for at gå hele vejen med produkterne, forklarer Michael Peter Hansen.

TV: Dansk design tager sexlegetøj til nye højder

Altid gummi på drengen
- Den første kop kaffe og glidecremen, som vi altid anbefaler i forbindelse med brug af sexlegetøj, bliver på cafeens regning. Vi står naturligvis også for udgifterne til en ordentlig rengøring af produkterne og udlevering af den rette størrelse kondomer, prøvedildoerne og prøvevibratorerne nødvendigvis skal overtrækkes med inden brug. Og så er vi ved at udarbejde en lille forsikringsblanket, som alle, der ønsker at teste, skal udfylde inden brug. I tilfælde af, at et eller flere stykker sexlegetøj simpelthen bliver leget i stykker, fortæller Bitten fra Sexshop.dk, der i begyndelsen af projekt dildocafe kommer til at fungere som cafebestyrer. 

- Går det hen og bliver en succes, så kunne fx København og Hamborg eller Berlin være de næste byer, vi åbner dildocafeer. Lige som vi også leger med tanken om en ombygget bus med cafe og et par prøverum. Altså en transportabel dildocafe, der kan køre fra by til by. I stil med hvad biblioteksbusserne gør ude på landet, siger Bitten fra sexshop.dk.

Test af frække påskeæg

Forsikring og dildomatch
Også folkene på sexshoppen winkwink.dk er i forårshumør: Som du skriver i deres pressemeddelelse:

'Blå mærker, brandsår, sprængte ringmuskler og ømme balder, er bare nogle af de tin,g som flere danskere oplever, når de har gået lidt for hårdt til den i soveværelset.

- Vi har oplevet et stigende salg af BDSM produkter efter Fifty Shades Of Grey kom ud sidste år, og siden da har vi oplevet en stigning i disse skader, og jeg håber, at vores forsikring vil hjælpe dem som har slået sig slemt, udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild og oplyser, at forsikringen koster 99 kroner om året.

Hos sinful.dk, der er landet største dildopusher, er de ude med en app, der kombinerer dating og sexelgetøjspræferencer: I sin profil på appen angiver man sine præferencer indenfor sexlegetøj. Derefter finder appen Playful andre profiler med matchende interesser. 

Mathilde Mackowski fra sinful.dk, mener, at appenl vil gøre det mindre akavet med nye partnere:

- Vi oplever en konstant stigende interesse for sexlegetøj blandt danskere. Det er snart lige så almindeligt at købe en vibrator, som det er at købe en liter mælk i supermarkedet. Da så mange mennesker i dag bruger sexlegetøj, mener vi, at Playful app’en vil kunne hjælpe rigtig mange med at finde dates, som matcher perfekt til ens seksuelle lyster og fantasier, udtaler Mathilde Mackowski i en pressemeddelelse, der oplyser, at appen er tilgængelig fra i dag, 1. april.

Hårdt presset indrømmer ejerne af alle tre shops, at deres tiltag blot er aprilsnar.

Fremtidens onani er lige her

Sexmessen nu med swingersex og champagnestrip

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind