Dansk S/M-par: Stina bliver tændt at være i sit bur, når hendes Herre ønsker det

Det danske fortæller om deres kinky lege

Arkivfoto: shutterstock.com.
Arkivfoto: shutterstock.com.
Følg Sex & Samliv

Det lyder som et helt almindeligt dansk par et sted i provinsen: Hun er pædagog, og han er montør. Men deres sexliv er lidt mere ualmindeligt: De lever i et BDSM-forhold 24/7.

De skriver hver især om deres liv på twitter, hvor hun kalder sig Stinas plads, og han hedder HerrenOlsen. Og her fortæller de om deres erfaringer med bure, underkastelse og domimans.

Hun er 30, han 38. De har været sammen i fire år. De mødte hinanden på et datingsite for BDSM-folk, BDSMWorld.org, og det har lige fra begyndelse været en såkaldt 24/-relation, hvor man altid er i sin Herre/Slavinde-'rolle.'

De optræder her anonymt, for hverken familie eller venner kender noget til deres BDSM.

Stina fortæller, at disse lyster har latent siden teenageårene:

- Jeg elskede tage-fange-lege, læste bøger om kidnapninger, hvor vedkommende var bundet osv. Og da mit sexliv tog fart, ville jeg helst have partnere, som kunne tage fat og som var hårde i sengen. Det er dominansen og underkastelses-delen, som jeg tænder på, og den, jeg søger. Jeg er ikke masochist, og min partner er ej heller sadist, og HerrenOlsen supplerer:

- Jeg begyndte at dyrke legen, da jeg var først i 20'erne, hvor almindelig sex blev for kedeligt. BDSM pressede på i mine tanker, og jeg har siden da leget med det on and off med forskellige tøser, men den dominerende side har, som jeg husker det, fra barn altid ligget til mig.

- Der er mange ting, som tænder mig i dette, dog er det mest at se en sub underkaste sig 100 procent og få en sub til at gøre det, jeg vil have. Og jeg straffer hende til tider - og belønner hende en sjælden gang, men ikke så hun glemmer sin rolle, siger HerrenOlsen.

Regler

Sinta nyder en sommerdag i haven - iført halsbånd og ikke andet. Foto: twitter.com/Olsensejendom)
Sinta nyder en sommerdag i haven - iført halsbånd og ikke andet. Foto: twitter.com/Olsensejendom)

Den selverklærede skøge Stina mener, at de kan leve deres BDSM-drøm helt ud, fordi de ikke har børn, og det kommer til udtryk på forskellig vis:

- Jeg har regler, som jeg efterlever - blandt andet indtager jeg ikke mad i hans selskab, før han har sagt værsgod. Jeg går heller ikke på toilettet uden hans tilladelse, siger Stina, og igen supplerer Olsen:

- Som alle andre par kan vi også have en travl hverdag med masser af gøremål, så til tider kan det være udfordrende at dyrke et 24/7 forhold. Og da vi ikke vil støde andre ikke-BDSM-interesserede, er der selvfølgelig grænser for, hvad man kan tillade sig i det offentlige rum blandt familie, venner og kollegaer. Men da vi har visse regler i vores forhold, så findes legen 24/7, så den kommer til udtryk på den måde.

Stina fortæller om deres bedste session:

- Det var i sommers, da vi havde ferie, der havde vi virkelig tid til at fordybe os i hinanden og vores forhold. Det var ikke så meget det, vi lavede, men mere den sindstilstand, det var muligt at gå ind i, når nu man ikke skulle andet end at holde ferie sammen. Det var dejligt.

- Jeg var en af dagene iført lænker hele dagen samt stiletter og intet andet. Disse to elementer er nogle, han sætter pris på. Han dominerede mig hele dagen, som var én lang seance, hvor jeg stod til rådighed for ham og adlød hans mindste vink, når han gerne ville tilfredsstilles.

- Jeg giver ham orgasme ved at tilfredsstille ham, som han ønsker det. Typisk blowjob eller lignende. Jeg får ingen orgasmer, fordi min tilfredsstillelse er ikke-eksisterende i vores relation, lyder fra Stina, der fortæller, at de har en del udstyr, der gør det til en dyr hobby:

Bur
Bure, gags, manchetter, stiletter, halsbånd, frække kostumer - man kan blive ved med at finde nye ting, som man gerne vil prøve af:

- Buret får mig helt ned i mit submissive sind. Får mig til at tænke, at jeg hører til der, og at det kun er ham, min Herre, mit liv drejer sig om. Han sidder i et rum ved siden af. Og lytter efter om jeg står stille. Jeg prøver at stå muse-stille, men det er nærmest talt umuligt. Og jeg bliver tændt at stå i buret, siger Stina, der erkender, at de aldrig dyrker såkaldt vaniljesex, som er BDSM-folkets ord for 'almindelig' sex.

Dette bur holder de begge meget af. Foto: twitter.com/Olsensejendom.
Dette bur holder de begge meget af. Foto: twitter.com/Olsensejendom.

Og Olsen kan lide buret:

- Buret er noget af det, der tænder mig mest, så at have en sub i buret er en følelse af magt. Og for mig kan det være en måde at starte en seance på, men jeg bruger det også til at sætte en sub i, så hun kan tænke over sine bedrifter, siger HerrenOlsen, der fortæller, at de ikke med i foreninger og klubber som SMIL og Det Sorte Selskab, men de bruger Twitter til at komme i kontakt andre ligesindede danskere.

HerrenOlsen fortæller her, hvad der kendetegner en god BDSM-session for ham:

- Den kan være alt fra en lang seance på to-tre timer, hvor jeg går rundt om tøsen med ydmygende inspektion, afstraffelse, tvang og belønning, hvis hun har været god. Det kan også være et blowjob, hvor hun er bundet og eller gagget eller iklædt frækt tøj.

- Jeg har dog ikke erektion hele tiden, da det jo ikke kun handler om sex og min tilfredsstillelse, men også mange andre ting som ydmygelse, tvang og at træne hende i nye ting, siger Olsen, som forklarer, at en seance kan indeholde rengøring, ophold i bur i kortere eller længere tid, hård sex, gåture i det fri, hvor hun er iført halsbånd og line, middag hvor hun er udfordrende udklædt, udlån af hende til andre mænd.

Stina fortæller om at blive udlånt til andre mænd:

- Så ses vi nogle timer, spiser mad sammen inde i byen. Og så går vi op på hans hotelværelse og har sex og går måske ned i baren bagefter og drikker en drink. Og så tager jeg hjem igen.

Grænsen
Herren ved, hvor grænsen går:

- Jeg har efterhånden en del erfaring, så jeg ved, hvor langt jeg kan gå - og går ikke længere, end jeg ved, hvad hun kan klare. Og max så jeg rykker lidt til hendes grænse uden at skade hende. Men en vigtig del af vores forhold er at tale om tingene, så vi ved, hvor vi står, da legen ændrer sig med årene, og man kan blive tændt på at prøve nye ting, siger Herren, som har et klart billede af, hvad en god submissiv kan;

Hun vil lære, trænes og adlyde og gøre alt inde for aftalte rammer, ikke nødvendigvis en, der fuldfører hver ordre, men en, der prøver og en som giver sig fuldt ud. Og en god herre er en, som har fingeren på pulsen hele tiden:

- En som hele tiden har kontrol over en seance, og som passer på sin sub og lytter til sin sub. Ikke dermed sagt, at alt realiseres, som subben udtrykker...

Det frække flow: Dette gør kinky, sort sex ved dit sind

Miranda var professionel domina i syv år: Her er mit bedste sextrick

Det her gør swingerkvinden tændt

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind