Danske kvinder i eksperiment: 28 dage med orgasme HVER dag

Første del af dansk orgasme-eksperiment er netop afsluttet

'Jeg har ikke haft specielt svært ved at tage mig sammen til at få de her daglige orgasmer - eller få tid til at gøre det. Og det fungerer klart bedst for mig om morgenen,' fortæller en af deltagerne. (Foto: shutterstock.dk)
'Jeg har ikke haft specielt svært ved at tage mig sammen til at få de her daglige orgasmer - eller få tid til at gøre det. Og det fungerer klart bedst for mig om morgenen,' fortæller en af deltagerne. (Foto: shutterstock.dk)
Følg Sex & Samliv

Seks danske kvinder oplever en ekstra arbejdsom februar måned, hvor de på daglig basis skal forsøge at opnå minimum en, gerne to orgasmer.

De første uger af Orgasme-eksperimentet er nu gået, og kvindernes tilbagemeldinger er både gode og mindre gode.

'Jeg har ikke haft specielt svært ved at tage mig sammen til at få de her daglige orgasmer - eller få tid til at gøre det. Og det fungerer klart bedst for mig om morgenen, eller i løbet af formiddagen, har jeg fundet ud af. For om aftenen er jeg simpelthen alt for træt og udkørt. Så ønsker jeg bare at sove,' forklarer Annika, der sammen med de øvrige orgasme-eksperiment-deltagere fortæller yderligere om deres første uge med 'tvungne' orgasmer her på erotikbloggeren Joan B.'s hjemmeside.

Anikka fortsætter: 'At få en orgasme eller to, lige efter jeg er vågnet, er for mig en rigtig god og dejlig begyndelse på dagen. Det gør mig simpelthen mere glad og i bedre humør. For nylig har jeg heldigvis fået mig en god, ny vibrator, efter den gamle desværre var brændt sammen.'

TV: Ann-Charlotte onanerer smerten væk

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

For Joan B. er eksperimentet, der handler om at undersøge hvad orgasme gør for humøret, også hårdt arbejde:

- Selv om det langt de fleste gange er nok så dejligt og afslappende, så kan det altså også blive lidt af en hård tjans, når man simpelthen bare SKAL have orgasme mindst en, men rigtig gerne hele to gange om dagen. I sidste ende så håber jeg da, at vores lille eksperiment forhåbentlig bærer frugt, så vi deltagere får nogle gode og positive oplevelser, både mentalt og fysisk, vi kan bruge fremadrettet, siger Joan B.

Super-sprøjtere om urindebat: Orgasmen vigtigere end væsken

-Det er meget vigtigt, at vi i de 28 dage, eksperimentet løber, ikke ændrer vores livsstil alt for meget – fx går på slankekur, begynder på at motionere mere end ellers, eller i det hele taget ændrer vores fysiske livsstil, da det jo er resultaterne af den orgastiske vitaminpille, vi i fællesskab ønsker at finde frem til. Men det er da spændende, om der i det hele taget vil være forandringer, siger erotikbloggeren.

Læs mere om ideen bag eksperimentet på joan.dk, hvor også psykiater Henrik Littauer fortæller om det kærlighedshormonet oxytocin, der i udskilles i forbindelse med netop orgasme.

 To orgasmer om dagen holder doktoren væk (måske)

>
Ann-Charlotte fra Aarhus er en af de kvinder, som bruger orgasmer som smertelindring. Se indslaget her (sendt 29. august 2014: indslag af Julie Sørensen / Sarah Skrivergaard)

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT