Danske kvinder: Sådan bruger vi sexlegetøj

Buttplugs, dildoer og vibratorer kommer ofte spil med kæresten

(Foto: shutterstock.com)
(Foto: shutterstock.com)

Sexlegetøj har ikke været tabu længe, cirka halvdelen af kvinderne på sex&samliv har sexlegetøj, og mange bruger det sammen med kæresten.

Vi har fået en række kvindelige læsere til at fortælle, hvordan de bruger voksenlegetøjet.

Oralsex er toppen for kvinder, ifølge swingere. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 12. jun. 2015 - kl. 20:47 Sådan får vi nemmest orgasme

Winnie: Ufølsom efter brug
Jeg har et par forskellige vibratorer, som jeg både bruger en af gangen eller på samme tid, så jeg kan stimulere både g-punkt og klitoris. Da jeg er single, bruger jeg dem ofte solo, men synes også, det kan være fedt som supplement under sex.

Jeg har tidligere prøvet en rabbit, hvilket var en skuffende oplevelse, hvorfor jeg i dag har mindre vibratorer, der kan pirre flere steder med flere indstillingsmuligheder. Jeg bruger dem ikke ofte, da jeg kan mærke, at min følsomhed let bliver nedsat efter for intensiv brug.

Se også: TV: Derfor bliver kvinder vibrator-junkier

Tina: Dejligt
Sexlegetøj er dejligt at have. Har en favorit, som jeg altid bruger, VibeEgg - både med og uden partner. Kunne godt tænke mig Womanizer, men prisen er lidt for pebret - endnu.

Tina: El-tandbørste
Jeg bruger sexlegetøj, og jeg har en del forskelligt, dildoer, buttplugs, analkrog, vibratorer. Jeg er skuffet over, at nogle dildoer ikke holder til ret meget, hurtigt går i stykker i vibratoren eller ikke er kraftige nok.

Jeg har fundet ud af, at det bedste sexlegetøj er min el-tandbørste med et gammelt hoved lige sat på klitoris er vildt lækkert, og det kan jeg ikke undvære.

Se også: Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Mia: Har alt
Jeg har ALT legetøj. Der gik lidt sport i den, da jeg var yngre (ja ok, jeg er kun 22, men stadig!) at købe det hele, så jeg ejede en af hver ting, som jeg fandt interessant, og som var populært., Jeg har derfor alt fra den almene dildo til buttplugs, vibrator æg, piske, manchetter etc.

Jeg har egentlig tit tænkt over, hvad der er mit yndlings. Og det handler meget om mit humør, hvad jeg er til den pågældende dag, og hvad det skal bruges til. Men jeg har en standard dildo, som jeg er glad for - størrelse og udseende harmonerer bare så godt og er lige mig.

Se også: Disse kvinder får flest orgasmer

Julie: Analkugler
 Min kæreste og jeg har aldrig benyttet os ret meget af sexlegetøj, men vi har blandt andet analkugler og håndjern og har for nyligt købt et halsbånd. Derudover har jeg en mini g-punktsvibrator, som jeg desværre ikke har haft meget glæde af.

Vi bruger vores sexlegetøj sammen, og for tiden er det håndjern og halsbånd, der er vores favorit. Sexlegetøj er ikke noget, vi inkluderer, hver gang vi har sex, men det giver en lidt anden stemning, og så er det frækt at gøre noget anderledes.

Sex & samliv - 29. aug. 2014 - kl. 11:04 TV: Ann-Charlotte onanerer smerten væk

Inge: Supplement
Har tre vibratorer og en glasdildo. Og har terninger, et brætspil, fjer, håndjern, stropper, lys til smeltning, som ikke bliver varmt, et blindfold og lidt andre småting.

Favoritten er glasdildoen, da den både kan varmes op og køles ned, og så er den bare anderledes end de sædvanlige dildoer. Den er et kunstværk i sig selv.

Bruger både sexlegetøj alene og sammen med min mand. Spil, håndjern, stropper, blindfold og så videre er jo ikke sjovt, med mindre man er to...

Vibratorerne er nemme at bruge, når man er alene, men selv om jeg benytter dem, så slutter jeg altid af med at bruge fingrene, da det er det bedste resultat for mig. Sexlegetøj er sjovt som supplement, men skal ikke benyttes hver gang.

Jeg har oplevet vibratorer/dildoer, der ikke var kraftige nok, så de gik i stå, når de kom indenbords, fordi min muskulatur er for stærk. Har også oplevet, at nogle dildoer kun kan benyttes få gange, så er de slidt på det yderste lag og smitter nærmest af, så det er godt, der er kommet nogen bedre på markedet.

Se også: Slikkekamp: Mand mod maskine

 

6 kommentarer
Vis kommentarer