Danske Mill har pegging-debuteret: Så frækt er det med strap-on

Singlepigen fra København har oplevet et stort erotisk rush ved at penetrere en mand

- Næste gang vil jeg fødes som mand, siger Mill, som gerne vil opfordre andre til at forsøge sig med denne form for sex. Foto: Privat
- Næste gang vil jeg fødes som mand, siger Mill, som gerne vil opfordre andre til at forsøge sig med denne form for sex. Foto: Privat

42-årige danske Mill har et stykke hen ad vejen nu oplevet, hvordan det er at være udstyret med en erigeret penis. For nylig debuterede hun som den anal-givende part med en mandlig bekendt, der modtog.

Det kaldes pegging.

Nu forstår Mill bedre, hvorfor mange mænd er så kække og kæphøje i forbindelse med sex.

Der skulle gå hele 42 år inden den høje blondine skulle få mulighed for at sætte sig i en mands sted rent seksuelt. En god mandlig bekendt, der tænder på at modtage analt, indtog rollen som den underdanige og modtagende part i sengen.

En givende omgang 'nu-bytter-vi-kønsroller-sex', der var lidt af en øjenåbner for Mill, som ikke er bange for at indrømme, at hun til fulde udnytter tiden som single, ikke mindst rent seksuelt.

Efter nu at have pegging-debuteret sammen med en mand bliver næste skridt for fitnessinstruktøren og bloggeren Mill nu at finde frem til en kvinde, hun kan tage med sin strap-on.

Mill har blogget om sin pegging her.

Mange kvinder oplever penis-misundelse
- Jeg har en klar ide om, at rigtig mange kvinder inderst inde rigtig gerne vil opleve, hvordan det er at have en erigeret penis i forbindelse med sex, siger københavnerpigen til Ekstra Bladet.

Hun indrømmer, at hun til en vis grad lider af penismisundelse. For et er, som kvinde, som hun siger, at modtage pik. Noget helt andet er, hvordan det opleves at være den, der råder over det penetrerende udstyr.

Når sexdrømmen af helt naturlige årsager ikke kan gå i opfyldelse, så kan man da komme et stykke hen ad vejen ved at dyrke pegging. Hvor man som kvinde ifører sig en såkaldt strap-on (påspændings-dildo).

Glæder sig til pegging med en pige
- Som udgangspunkt er jeg seksuelt kun til mænd, men vil også rigtig gerne prøve at dyrke pegging med en anden kvinde, hvor det er mig, der er manden i sengen.

- Det ligger mig ikke så fjernt endda. Indimellem kan jeg nemlig godt lide at være den, der seksuelt styrer. Og kan jeg så endda tage en anden kvinde med en strap-on, som blev hun taget af en mand, så kan det kun blive en rigtig fed sexoplevelse.

Mill tror, at hun vil kunne give den endnu mere gas, når hun dyrker strap-on-sex med en kvinde frem for en mand. Men den tid, den glæde og fornøjelse.

- Da jeg lige så forsigtigt tog min søde mandeven med påspændings-dildoen, hvor det i sagens natur udelukkende handlede om anal penetration, gik vi lige så forsigtigt frem. Efter at vi først og fremmest havde talt tingene godt og grundigt igennem.

- Og heldigvis fik vi en rigtig fin og intens oplevelse sammen. Så næste gang vil jeg fødes som mand, siger Mill, som gerne vil opfordre andre til at forsøge sig med denne form for sex.

Læs: Sådan dyrker du analsex - uden anale uheld

Ingen tvang
I sit blogindlæg fortæller Mill blandt andet følgende om det at være 'mand i sengen':

'Under alle omstændigheder har jeg nu fået en noget bedre forståelse for nogle af de handlingsmønstre, mange mænd udviser i forbindelse med sex. I dag kan jeg bedre sætte mig ind i, at visse fyre har en tendens til at blive lidt kæphøje på grund af det, de nu engang render rundt med mellem benene. For man kan ret hurtigt blive en smule kæk og kæphøj, når man render rundt med sådan en dejlig ”ting”, man kan udrette alt muligt spændende med.'

En rigtig mand ta'r den selv bagi

Jan: Derfor er pegging frækt

54-årige Jan har dyrket pegging i mange år. I begyndelsen var det ikke nemt for singlemanden at finde en kvinde, der ville tage ham under dildo-behandling. I dag er det blevet noget nemmere - takket være den store åbenhed på nettet omkring også noget mere eksperimenterende former for sex, har Jan fortalt Ekstra Bladet.

- Jeg har været på scor.dk, lige siden sitet gik i luften, hvor kvinderne var ret forsigtige og tilbageholdende. I dag er de mindst lige så meget fremme i skoene som os mænd, og selv om jeg måske ikke lige bringer pegging på bane i de første par breve, så er det som regel ikke noget, kvinderne tager afstand fra. Men nu skriver jeg generelt jo også til kvinder, der i forvejen giver udtryk for, at de er til lidt af hvert, fortæller Jan.

Jeg elsker den seksuelle spænding og de mange muligheder for at gøre, hvad jeg nu har lyst til, og at blive taget af en kvinde, der samtidig tænder på at bruge dildo på en, er noget af det mest frække, synes jeg.

- De klart bedste og mest givende oplevelser har jeg sammen med kvinder, der både er til at give og modtage. Og som regel har jeg min egen påspændings-dildo med, da jeg selvfølgelig også render på kvinder, der aldrig har prøvet denne her form for sex tidligere - eller som bare ikke selv har en påspændings-dildo, fortsætter den dildo-glade mand, som altid har en god oplevelse, når han er sammen med en kvinde, der er til pegging.

Men der er altså de, der er bedre til at styre en påspændt dildo end andre.

- Nøjagtig som med alle andre former for sex så handler det om at have lyst til det - og ikke mindst flair for det. Og der er altså kvinder, der kører på som maskiner, helt uden at skele til hverken det ene eller andet. Mens der ovre i den anden grøft heldigvis også er de, der virkelig forstår at aflæse den mand, de nu er sammen med - og det er selvfølgelig her, de mest lækre og mindeværdige pegging-oplevelser ligger gemt, siger Jan.