Dansker tjener kassen på at tegne tissemænd- og koner

En plat idé har gjort en dansker verdenskendt på Youtube med frække tegninger

Videoer som denne har vist sig at være en god forretning Anders Hansen. Video: Youtube/Baconprank

Har du en beskidt tankegang?

Det simple spørgsmål har danske Anders Vinther Hansen fra Næstved formået at spinde guld på ved hjælp af en tusch og et stykke papir. Og selvfølgelig Youtube, hvor han deler sine beskidte, men samtidig også ganske uskyldige tegninger, der bliver set af flere millioner mennesker verden over.

Se også: Frækt eller uskyldigt - Hvad ser du på dette skilt?

På to måneder har danskeren haft næsten 7 millioner visninger på simple tegninger af hunde og katte, som har givet ham en god økonomisk gevinst.

Alene fordi, han starter tegningen med at tegne noget meget frækt.

Flere tusinde kroner
- Det bemærkelsesværdige er, at man kan tjene ret mange penge på noget, som er halvvejs plat, siger Anders Vinther Hansen til Ekstra Bladet.

Han vil ikke ud med, hvor meget han præcist har tjent, for ifølge ham har Youtube lagt forbud mod det.

Det er dog ikke svært at finde et estimat på det, for flere steder på internettet står der, at man tjener mellem 1 og 3 kroner pr. 100 visninger - altså mellem 10- og 30.000 kroner pr. 1 million visninger.

Således er det nemt at regne ud, at Anders Hansen i hvert fald har tjent næsten 70.000 kroner.

Grunden til, at den 41-årige mand tjener penge på sine Youtube-film, er fordi han har reklamer på dem - såkaldte Google-annoncer. Således får han penge, hver gang nogle klikker på hans film.

Se også: Hvad ser du på dette billede? Svaret siger en del om dig

Sex sælger
Det er først indenfor de sidste to måneder, at Anders  Vinther Hansen er begyndt at tjene penge på sin kanal. Der begyndte han nemlig at tegne frække tegninger, som han efterhånden udviklede til noget helt sobert og legalt.

- Før var der ikke nogen, som så mine videoer, men efter jeg begyndte at lave disse tegninger, har det ændret sig, siger Anders.

- Jeg ved godt, at sex sælger, og det er også derfor, jeg har lavet de her tegniner. Og så har jeg altid godt kunne lide at tegne, så jeg synes det er sjovt.

Så efter Anders Hansen lavede de sober-videoer forklædt i et frækt kostume, har pengene trillet ind på kontoen.

- Man lægger ikke en video på Toutube, uden et ønske om, at folk skal se det - men jeg har ikke gjort det, fordi jeg mangler penge. Jeg har et godt job med en god løn - det her er bare sjovt.

- Og så er det sjovt, at der ikke skal mere til, siger han.

Ekstra Bladet kender Anders Vinther Hansens fulde identitet, men han har kun ønsket at stå frem med sit navn, og ikke sin stilling eller med sit billede.

Vil du se Anders Vinther Hansens andre populære videoer, findes de på hans Youtube-kanal: Baconprank, hvor han udfolder sine kreative talenter.

Den er god med dig, Putin! Her tegner den russiske præsident ifølge egne ord 'bagenden af en kat' under et besøg på en skole i Kurgan-regionen.

25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere