Annonce:
Annonce:

Danskere: Sådan onanerer vi

Seks kvinder og mænd afslører deres onanivaner

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan masturberer kvinder --

Maj måned står selvbesmittelsens tegn, for det er nemlig International onanimåned. Onani er jo både sundt og sjovt.

I den forbindelse har vi bedt vores uartige læserpanel om at fortælle om deres masturbationsvaner; hvornår gør du det, hvordan gør du,  bruger du sexlegetøj?

Tina: Vibrator
Når det kommer over mig, så må jeg skynde mig på wc og ordne det selv. Hjemme har jeg en vibrator, der er orgasmegaranti på, så benytter jeg den. Nogle gange onanerer jeg, når jeg har besvær med at falde i søvn, når jeg savner en mand, eller når lysten bare kommer over mig.
Og hvis han er med på den, så får han lov til at prøve den på mig. Det er så bare sagen, når den ikke behøves - for den er temmelig vanedannende.

Annonce:

Louise: Klitoris
Onani er noget jeg aldrig rigtig har gjort sådan brug af. Det vil sige, at det, stort set, kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har onaneret selv.

I de sidste tre år med min kæreste er jeg dog blevet mere frisindet og åben for onani, og at det måske kunne være noget for mig. 

Vi har i en længere periode gjort brug af en klitoris-vibrator under forspil og sex, og for mig har sexlegetøj og specielt små vibratorer været en øjenåbner for mig i forhold til onani. Jeg har altid haft det - lidt underligt - ved at skulle 'pille ved mig selv.' Det har jeg ladet min kæreste om. Og for mig har det været nok. 

I dag er det ikke noget, jeg praktiserer, eller har som noget 'normalt' i min hverdag. Det er kun sammen med min kæreste og under sex, at det kan komme på tale.

Jan: Håndkraft
Hvordan definerer du onani? At man systematisk rører ved sine erogene zoner?

Annonce:

Jeg er nu 62 år og har kun behov for udløsning en enkelt gang i døgnet. Hvis min kæreste ikke har været der, foregår det alene i sengen med håndkraft.

Når jeg har sex med min kæreste, er det spændende, at hun også onanerer ind i mellem med mig som deltager eller tilskuer. Da hun har svært ved at få mig til at komme, hjælpes vi ad, ved at jeg onanerer, men hun har munden på og sluger, når jeg kommer. Ind i mellem giver jeg hende orgasmer samtidig. Det tager vel et kvarters tid, måske 20 minutter.

Søren: Slappe af
Når jeg onanerer, så gør jeg det oftest, lige inden jeg skal sove. Det hjælper mig til at slappe af og afstresse.

Engang imellem gør jeg det i badet, hvis jeg har haft en specielt dårlig dag og har brug for lidt afspænding.

Jeg bruger ikke umiddelbart noget sexlegetøj, selv om min kone engang købte en type onanihandske. Den er bare upraktisk at bruge til en tur med mandens bedste ven.

Annonce:

Jeg gør det aldrig sammen med min partner, da det ikke er noget, hun selv er interesseret i. Hun gør det, ifølge hendes eget udsagn, aldrig selv.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg startede, men det startede med, at jeg fandt nogle gamle blade gemt væk i kælderen.

Onaner hver dag i maj: Joan giver dig en hjælpende hånd

Inge: Fingre
Jeg benytter både legetøj og fingre. Bruger gerne vibrator eller glasdildo og slutter altid af med fingrene. Enten siddende eller liggende og helst med ro omkring mig, eventuelt med lidt musik i baggrunden. Enkelte gange ser jeg porno samtidig. Det varer fra et kvarter til en halv time, alt afhængig af om jeg har tid og lyst til at komme mere end én gang.

Jeg begyndte at onanere som 15-årig. Syntes det lød spændende, og det gav mig mulighed for at lære min krop bedre at kende.

Annonce:

Kan godt gøre det sammen med en partner men foretrækker faktisk at gøre det alene eller se på at min partner gør det ved sig selv. Ved ikke hvor tit jeg gør det men omkring en gang om ugen og i perioder oftere. Til tider under bruseren om morgenen da det giver en god og afslappet start på dagen, men kun hvis jeg ikke skal skynde mig ud af døren.

Sofia: Anker
Jeg onanerer både med og uden legetøj, som kan være en dildo formet som et anker, så det stimuleret mig både analt/skede og klitoris på en gang. Det kan også være med min lille uskyldig badeandsvibrator.

Jeg bruger også bare mine fingre og ligger og onanerer og pirrer mig selv foran min kæreste, som bliver hammer liderlig af at se på. Jeg onanerer, når jeg har lyst - det kan godt variere lidt efter, hvor og hvad jeg lige har gang i. Men jeg vil skyde på tre-fire gange om ugen er helt almindeligt. og så kommer den skønne sex, som jeg har sammen med min kæreste ved siden af.

Danske kvinder: Sådan onanerer vi

Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Mænd: Sådan onanerer vi

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: