Annonce:
Annonce:

Danskerne dyrker ekstra meget s/m: Se hvor i landet

Salget af bondage-udstyr steget kraftigt på grund af '50 Shades'

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Just when you thought you were out, we pull back in.

Ja, du troede nok, at du kunne slippe for artikler om '50 Shades' og Valentinsdag, eftersom premieren på den romantiske BDSM-light film var i sidste uge, lige op til Store Kærlighedsdag, der som bekendt var i går.

Men nye tal fra danske dildopushere gør, at vi må fortælle om det igen.

Interessen for den nye Fifty Shades Darker film har været enorm verden over. Ifølge producenten, Universal Studios, blev traileren til filmen set mere end 114 millioner gange indenfor de første 24 timer, da den blev lagt på nettet.

Filmen er også ugens mest sete i danske biografer, hvor publikum blandt andet har kunnet nyde en reklame for sexlegetøjssitet sinful.dk:

Sinful.dk er Nordens største erotikshop, og de oplever kraftig vækst i salget af s/m- og bondage sexlegetøj:

Annonce:

- Vi har over de sidste 14 dage måtte indkalde dobbelt så meget bemanding på lageret og i kundeservice, sammenlignet med hvad vi normalt har. Vi kører også fuld bemanding hen over weekenden, simpelthen for at kunne følge med den store efterspørgsel som den nye 50 Shades-film har givet, beretter Søren Jensen, lagerchef hos sinful, i en pressemeddelelse.

Ifølge lagerchefe er det især bondage-udstyr, blindfolds og piske, der er i høj kurs i de danske hjem i øjeblikket. En øget efterspørgsel på 64 procent af s/m-legetøj siden den 1. februar i år. 

Esbjerg er mest kinky
Det viser sig, at borgene i Esbjerg smækker, pisker og binder løs i disse dage- Her er efterspørgslen steget med hele 229 procent siden 1. februar. På andenpladsen kommer nordsjællandske Hørsholm med en stigning på 187 procent, mens tredjepladsen går til den bornholmske hovedstad, Rønne, hvor stigningen ligger på 174 procent.

Ligesom filmen i høj grad vender sig mod et kvindelig publikum, viser det sig også, at kvinderne er gået ind på sinful.dk for at købe legetøj:

Annonce:

56 procent af alle ordrer er bestilt af kvinder her i dagene omkring premieren. Normalt står kvinderne for 41 procent af salget af s/m- og bondage-sexlegetøj.

Også en anden dansk sexshop, winkwink.dk, melder om voldsom stigning i salget og den slags udstyr: 60 procent i forhold til normalen:

Kristoffer Hjerrild fortæller, at de produkter, som man ser eller bliver nævnt i filmen, sælger ekstra godt. Det drejer som geisha-balls - en slags elskovskugler - et bondagesæt og brystvorteklemmer:

Håndlavet ridepisk
Dan Lei fra sadistenstoolbox.dk, hvor kendere søger hans håndlavede udstyr, melder også om øget interesse:

Annonce:

- Jeg kan godt mærke 50 Shades både på shoppen og ude i den fysiske butik. Det er ret tydeligt at ridepiske og vores håndlavede piske, der er nemme at styre, er der et større træk på, ligesom håndjern og blindfold og reb osv. går godt. Der sker også rigtig meget på rådgivningssiden. Mange skriver for at få uddybet nogle af de guides, vi har på webshoppen, og der kommer mange i butikken, som gerne vil have gode råd med på vejen.

Lei tror, at rigtig mange seksuelt aktive synes, at dominans eller lidt reb og den slags er frækt:

- Men jeg oplever også, at mange har svært ved at kaste sig ud i det, fordi det for mange kan være en svær samtale at tage med sin partner, men dette har både film og bøger heldigvis hjulpet på. Når man så er kommet frem til, at man vil afprøve dette mørke univers, så er bøgerne et godt sted at starte, men man oplever tit, at det kan være svært at omsætte det, man har læst, til virkelighed.

- Her er der desværre nogle, der giver op, hvorimod andre begynder at undersøge hvad og hvordan. Jeg kan tydeligt se, at der kommer en del flere, der læser vores guides, og der er flere, der skriver for at få rådgivning, ligesom at der er flere som kommer i vores fysiske butik for at få råd og vejledning til, hvordan man kan komme igang.

Annonce:

- Jeg kan naturligvis også se, at salget generelt på området er steget, og mange køber varer til at udleve det mørke univers. Det er både piske, håndjern (manchetter) reb osv. Men der er også flere og flere som går efter vores håndlavede produkter. Og dermed springer de de lidt billigere og den lidt ringere kvalitet over og går direkte til vores produkter af rigtig god kvalitet. Min oplevelse er, at de unge mennesker er de modigste og mest udforskende, men overraskende nok for mig er der også en stor kunde gruppe hos efterlønnere, som jeg oplever som ret aktive og udforskende. Så 50 Shades bøger og film gør noget rigtig godt for det mørke univers og for os, der handler med varer til universet.

Sadistens Toolbox ligger i SKive.

 

Her er de kinky kvinders frække lyster

Valentinsdag med smæk på

Sådan bliver du hendes Mr. Grey - uden at få sved på panden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: