Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Danskernes tyske sexfavoritter

Tyske Fun Factory, der producerer deres farverige dildoer og vibratorer ved floden i Bremen, har i mange år været et stort hit hos os danskere

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Fra dag et, Fun Factory begyndte at producere sexlegetøj, har missionen været, at der skulle være pangfarver på drengen.

 Ikke noget med hudfarvede eller grå og kedeligt udseende dildoer og vibratorer. Nej, så hellere skrigende gule, røde og orange stykker sex legetøj.

Den tyske storproducent kom på banen i en tid, hvor næsten alle dildoer på markedet netop var sorte, brune eller hudfarvede.

Og kun meget lidt af datidens sexlegetøj var af en særlig høj eller lækker kvalitet. Men også her var Fun Factory sexlegetøj med til at sætte helt nye standarder for, hvad vi her i 2021 ønsker og med årene er blevet vant til.

Derfor blev de vibratorer og dildoer, der i begyndelsen primært henvendte sig til kvinder og par, også hurtigt super populære her i Danmark og resten af Norden.

Og sådan er det den dag i dag, hvor rigtig mange sexlegetøjsbrugere rent faktisk holder sig udelukkende til produkter fra netop Fun (som producenten i daglig tale blot omtales).

Fun har vundet et hav af priser
”Fun Factory har en kæmpe stor fanskare, og det er ikke uden grund. Deres innovative produkter har vundet flere priser og tests, både for deres sjove udtryk, men også for deres nyskabende ergonomiske design.”

Det fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, der sælger et stort udvalg af Fun Factorys produkter til både kvinder, mænd og par – og alle i en meget høj kvalitet, der til alle tider har været producentens varemærke.

Om det tyskproducerede sexlegetøj skriver Sinful shoppen blandt andet yderligere: 

”Fun Factory producerer noget af det sjoveste og ikke mindst noget af det bedste sexlegetøj på markedet. Det tyskproducerede brand mener nemlig, at unikke former og sjove farver giver en mere stimulerende og pirrende oplevelse, end et u inspirerende og gråt stykke sexlegetøj.”

Smyger sig om penisskaftet
Og ja, i dag står Fun også bag en række produkter henvendt mænd. Som fx en ret så speciel penis vibrator,der er blevet døbt Manta. Som giver den mandlige bruger en helt ny mulighed for at stimulere sig selv til forløsning.

Om Manta vibratoren til mænd fortæller online sexshoppen blandt andet følgende:

”Mantas bløde silikone sider smyger sig lækkert om dit penisskaft, frenulum og penishoved eller din følsomme pung, alt efter hvor du ønsker at fokusere de stimulerende vibrationer. Bevæg den op og ned langs penis i en fræk solo-stund eller brug Manta som par vibrator under sex, forspil eller dit livs bedste blowjob og lad din partner nyde godt af din vibrerende penis imens.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: