De puster deres sexliv op med... balloner

Dennis og Laila dyrker ballonsex. Her fortæller de hvorfor

Laila og Dennis har lavet et site for ballonfetichister, nordiclooners.com.
Laila og Dennis har lavet et site for ballonfetichister, nordiclooners.com.
Følg Sex & Samliv

Ballonsex - er det bare slang for sex med kondomer?

Næ, det er det ikke. 24-årige Dennis og hans kæreste Laila på 23 kommer op at svæve på liderlighedens sky, når der er ballloner blandet ind deres sexliv.

Det fortæller de på side6dk, hvor man kan læse, hvordan denne fetich begyndte under en leg med en ballon:

- Som det var sket tidligere, kunne jeg mærke, jeg fik erektion. Det var helt normalt at jeg fik det når jeg havde med balloner at gøre selvom jeg dengang ikke anede hvad det betød, men denne gang var anderledes, da jeg endte med at kaste mig på sengen af chok, da jeg pludselig mærkede en vildt mærkelig følelse i mit underliv. Jeg konkluderede, at jeg havde haft min første udløsning.

- Det var ikke en speciel rar første gang, men jeg besluttede mig for jeg ville prøve igen en dag – så det gjorde jeg, og det føltes vildt godt. Det er gerne sådan, at mange udvikler en seksuel fetich for et objekt ved at have deres første seksuelle oplevelse i det objekts nærvær – det var præcis det, der skete for mig, det virkede jo første gang, og så er jeg bare blevet ved lige siden.

Dennis har sammen med kæresten Laila lavet nordiclooners.com, hvor ballonfetichister kan købe relevant udstyr. En looner er en ballonfetichist. Laila er også glad for balloner, men ikke helt i samme grad som Dennis:

- Så længe jeg kan være en del af det og have førsteretten til ham, er det helt okay med mig. For Dennis er ballonerne jo ikke alt, og det er faktisk relativt sjældent, vi har dem med i legen. For ham og mig er det jo bare et ekstra krydderi til det, der i forvejen sker i soveværelset. Det er jo ikke meget anderledes end den måde andre bruger sexlegetøj på, nogen gange har man lyst og andre gange har man bare nok i hinanden – og i stedet for det vi har, har andre jo nok bare deres eget mærkelige kink de pifter deres sexliv op med fra tid til anden, siger Laila, der er blevet tilknyttet som konsulent hos Elvira Friis,

Det samarbejde har foreløbigt resulteret i en ballonscene med Nicole Brøggler her

Læs mere om Dennis og Laila her

Se Nicole Brøggler, da hun ankom nøgen til Reality Awards sidste år

'Derfor tænder jeg på ammesex'

Taget på fersk gerning i sit gummitøj

Derfor er du fetichist

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind