Denne form for sex nyder vi mest

Hvilken sex giver dig størst nydelse?

Sexpert-tv til babsofile: Sådan gør du

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan skal du tage hende på brysterne --

Hvilke slags sex giver mest nydelse? Og hvilken mindst?

For at finde ud af det fik et hold forskerne 815 amerikanske psykologistuderende til at udfylde spørgeskemaer i forhold til 15 specifikke seksuelle aktiviteter:

Både mænd og kvinder var mest begejstrede for PISS - penis-i-skede-sex, og langt henad vejen betragter begge køn de samme aktiviteter som nydelesfulde. At få oralsex og at få sine kønsdele stimuleret manuelt samt tungekys hitter ikke overraskende.

Det fremgår desuden, kvinder finder stor velbehag i at få brysterne kysset og slikket, tog heldigvis er mænd rigtigt glade for at yde den service.

Men penis-i-numse-sex er væsentligt mere nydelsesfuldt for mændene i undersøgelsen, der også viser, at folk - især kvinder - i faste forhold tilskriver større nydelse til flere seksuelle varianter end singler. Det kunne tyde på, at man er bedre til at at forstå, hvordan partneren kan lide det i et fast forhold - tryghed, genkendelighed, learning by doing.

Man skal huske på, at deltagerne i studiet var unge amerikanske studerende og derfor ikke nødvendigvis er repræsentative for fx modne danskere.

Herunder har vi lavet afstemninger, hvor vi for overskuelighedens skyld har begrænset det til 11 seksuelle aktiviteter:

Studiet er publiceret i Personality and Individual Differences.

Ved at blive ved med at kærtegne hendes balder, lår og nederste del af ryggen med langsomme, lette bevægelser og/eller dyb, langsom massage, viser han hende, at han har al mulig tid i verden. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Danske kvinder afslører: Derfor er analsex frækt

Det lyder pærenemt, men rigtig mange har faktisk svært ved det, eller oplever faktisk ikke selv, at de ikke er rigtigt tilstede, fordi de er så vant til at have hovedet fuld af tanker. (Foto: All Over) Sexperterne Her er hemmeligheden bag fantastisk sex

Herunder relateret Sexpert-tv: Prøv den hemmelige missionær

16 kommentarer
Vis kommentarer