Annonce:
Annonce:

Denne mand er hadet af feminister i hele verden

Scorekonger i voldsom shit storm

Daryush Valizadeh kæmper  manderettigheder og hader bløde værdier og feminister.
Daryush Valizadeh kæmper manderettigheder og hader bløde værdier og feminister.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Daryush Valizadeh, eller som hans hans og haters kender ham Roosh V., har i årevis rejst kloden rundt og scoret kvinder og derpå lært andre sine tricks i bøger, på blogs og på twitter, er kommet ud i et voldsomt medieuvejr.

6. februar skulle hans følgere have mødt hinanden på mere end 150 steder i mere end 40 lande. Men de meet ups, hvis specifikke indhold forbliver ukendt, er nu aflyst, idet Valizadeh ikke mener, det er forsvarligt af sikkerhedsmæssige årsager.

I 2012 lavede Roosh V., der er blevet mere og mere politisk engageret, forummet The Return of Kings. Her finder man artikler, klummer og debatter med en retorik, som ligger til højre for Djengis Khan og med et kvinde- og kønssyn, der får Joachim B. Olsen og Asger Aamund til at fremstå som radikale feminister:

Annonce:

Feminister og homoseksuelle og såkaldte betamænd er verdens svøbe, alfahanner, der står på deres ret til at dominere, er heltene, som skal få de blødsødne vestlige samfund tilbage en tid fra før, verden gik af lave - sådan omkring 1955.

Baggrunden for den seneste kontrovers er et indlæg How to stop rape, hvor han blandt andet advokerer for at gøre voldtægt lovligt på privat grund. En tekst han senere igen og igen forklaret var satirisk ment.

Indlægget er år gammelt, mens det fik nyt viralt liv op til de planlagte møder. Og så mødte Roosh V. og hans fans en sand shit storm, hvor vrede mænd og kvinder har truet ham med kastration og det, der er værre, både på Rooshs egne platforme og fx på danske mx.dk, da de skrev om forløbet:

Da Valizadeh meddelte på twitter, at han ville møde sin fans i Australien den 6. februar, blev det massivt omtalt i artikler, hvor han gennemgående er blevet refereret til som voldtægstfortaler.

Annonce:

Og vupti, mere end 100.000 skrevet under på en opfodring til myndighederne i Australien om burde forbyde Roosh at komme ind i landet og/eller at holde møderne, ligesom diverse grupper i andre lande har opfordret til demonstrationer og boykot, blandt andet med grådkvalte opdateringer:
 

Politikere i blandt andet USA og Australien har fordømt Roosh og hans følgere.

Resultat: Møderne er aflyst. Og interessen for Roosh og Return of King er eksploderet:

Så kan man spørge sig selv: Hvem har fået mest ud af kontroversen..?

Herhjemme kom Valizadeh også ud i mindre omgang ballade, da vi her på siden i 2012 kunne fortælle, at han havde skrevet bog 'Don't Bang Denmark,' hvor han kritiserede danske kvinder for at være maskuline og ikke knaldeværdige. Det resulterede i, at han lavede en video-opdatering, hvor han svarede igen med et Fuck jer, danskere!

'Stærke danske kvinder er sexede'

'Det er de grimme danske piger, der er sure'

TV: Fuck jer, danskere!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: