Annonce:
Annonce:

Denne træning går lige i missen

Deltag i test og få gratis sexæg til din mobil

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Selv om der er blevet slået nok så meget på tromme for, at man bør træne sin bækkenbund, kniber det for mange kvinder og mænd med at komme ordentligt i sving.

Det vil dansk legetøjsshop gøre noget ved. I hvert fald i forhold til kvinder.

Sexshop.dk søger 10-15 kvinder til test af ekstra cyber-smarte bækkenbundskugler, der spiller sammen med smartphonen.  Jo bedre man er til at knibe om kuglen, jo mere træ vokser der frem på mobilskærmen.

Mange glemmer at træne bækkenbunden, at man ikke lige kan se de muskler. Bækkenbundsmuskulaturen da også er kendt som 'den skjulte muskel.'

side6.dkk kan kan du læse meget mere om den kommende kugle-test, der løber over to måneder – og om, hvordan du kommer i betragtning til et sæt gratis Magic Motion lege/træning/sundheds-kugler, hvis du er så heldig at blive valgt ud til at deltage i testen.

Annonce:

SEX-TV: Sådan får du strammet op

Gro et virtuelt træ - med missen
- Jeg er formentlig ikke et hak bedre end så mange andre kvinder, der burde træne sin bækkenbund. For lige nu, der går det jo meget godt. Der har jeg jo ingen gener. Men hvad om fem-tiår, hvis jeg nu bare lader stå til? lyder det fra erotikblogger og legetøjstester Joan B.

Hun har testet kuglerne, som sexshop.dk stiller til rådighed for en antal danske kvinder - Læs testen her

- Når man har koblet denne her bækkenbundskugle op på smartphonen, så får man sig en lille, ny veninde - altså inde i smartphonen - via den app, der styrer ens træningsprogram. Og hver gang man logger på for at træne, så byder hun en velkommen med et virtuelt knus - og er i det hele taget ens faste træningsmakker og støtte hele vejen igennem processen, når man skal lave sine øvelser – og efterfølgende tjekke sine resultater. 

Annonce:

- Blandt andet gror man via sine knibeøvelser med kuglerne et lille virtuelt træ, der langsomt bliver højere og mere frodigt i takt med, at man bliver bedre og bedre til at lave sine øvelser. Det er helt klart med til at holde en til ilden. Jeg kan nok bedst sammenligne det med at spille Wiifit, siger Joan.

Hun er spændt på at høre meget mere om, hvordan andre kvinder i forbindelse med den kommende test af produktet tager imod de cyber-smarte træningskugler.

Her er de tre øvelser, der giver hende træningsorgasme

Sund bækkenbund, bedre sexliv
Smerter i forbindelse med sex, og at man ikke helt har den samme lyst til sex, som man havde tidligere, samt problemer med at mærke manden ordentligt i forbindelse med samleje, er blot nogle af de gener, man som kvinde kan risikere at opleve, hvis man har en svækket bækkenbund.

Hertil kommer forskellige grader af inkontinens i forbindelse med seksuel aktivitet, der kan hæmme både fysisk og mentalt.

I det hele taget spiller en stærk og smidig bækkenbund en rigtig stor rolle i kvindens sexliv og dermed også i partnerens sexliv, hvis hun først begynder at opleve gener i forbindelse med seksuel aktivitet.

Annonce:

Det siges, at orgasmer som regel opleves mere kraftige og intense, når bækkenbunden er stærkt og smidig. Bækkenbundsmusklen er nemlig ansvarlig for de sammentrækninger, der sker i underlivet i forbindelse med orgasmen.

Mænd har også stort udbytte af at lave knibeøvelser. Det fremgår af disse artikler:

Mand - få mere sjov ud af sex!

Også mænd kan få multi-orgasmer

TV: Få bedre orgasme

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: