Denne vibrator er blandt de vigtigste gadgets nogensinde

Magic Wand i top ti sammen med iPhone og Sony Walkman på ikonisk liste

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sexolog anbefaler og advarer mod tryllestav med orgasmegaranti --

Tryllestaven Magic Wand af den japanske tech-producent Hitachi har ikke bare gjort underværker for millioner af kvinder verden over - den kraftfulde massagestav har nu opnået den for et sexelgetøj uhørte ære at figurere på magasinet Times liste over de mest indflydelsesrige gadgets nogensinde:

Magic Wand kommer ind på en flot tiendeplads på listen, der toppes af iPhone, Sony Trinitron (et farve-tv), Apple Macintosh og Sony Walkman.

Sexguruer som Betty Dodson har siden 70'erne anbefalet massagestaven til kvinder, der har svært ved at få orgasme, og den el-drevne tryllestav fik popkulturel hype, da den i 2002 optrådte i 'Sex and the City.'

Shay Martin, amerikansk importør af Magic Wand, der egentlig er udviklet til muskelmassage, udtaler ifølge xbiz.com:

- Forbrugere, terapeuter og anmeldere har hyldet og anbefalet Magic Wand i mere end 30 år. Alligevel er det en ære, at Vibratorernes Cadillac er på denne ikoniske liste.

Den trådløse, genopladelige version Magic Wand Rechargeable vandt prisen som årets sexlegetøj ved Xbiz Awards 2016. Den originale kan ikke fåes i Europa.

Japanske Hitachi producerer også flymotorer og robotter. i 2010 havde firmaet en omsætning på 637 milliarder.

Veronica har afprøvet en række tryllestave - med varierende held. (Foto: joanb.dk) Sex & samliv Tryllestav kan (måske) løse mit orgasme-problem

Herunder viser dildopusher Mathilde de tre stykker sexlegetøj, som alle kvinder burde eje - blandt andet en Magic Wand:

Mathilde viser det bedste sexlegetøj til kvinder

9 kommentarer
Vis kommentarer