Der er fuld knald på, når singlerne swinger

Singlekvinder går efter den rene sex i swingerklubberne

- Noget af det frækkeste, det er at gå en tur igennem klubber, hvor der er rigtig godt gang i alle rummene, og den oplevelse forventer jeg helt klart at få fredag, fortæller singleswingeren Naja. (Arkivfoto: www.shutterstock.com)
- Noget af det frækkeste, det er at gå en tur igennem klubber, hvor der er rigtig godt gang i alle rummene, og den oplevelse forventer jeg helt klart at få fredag, fortæller singleswingeren Naja. (Arkivfoto: www.shutterstock.com)

Trend:  Naja er en af mere end 100 singler, der fredag aften vil sexfeste i en swingerklub på Amager, og mange singler tager hellere på sexklub end diskotek og værtshus, når der skal scores uforpligtende sex, fortæller sexolog Rikke Thuesen.   

Også datingside for swingere har aldrig haft så mange single-profiler som i dag.

Swingerlivet er stadig en ting for frisindede par, men sideløbende peger en tendens på, at et stigende antal singler nyder swingerlivet.

- I vores swingerklub City Swingers på Amager kommer der en del flere par end i vores sexklub xxdark på Vesterbro i København, men tendensen begge steder er, at der kommer en del flere singler end par, fortæller Allan, indehaver af de to københavnske klubber.

For eksempel vil City Swingers fredag aften og nat huse et stort sexparty henvendt helt specifikt singler. Denne type af events er der i stigende grad nemlig efterspørgsel på.

Mandeblogger skriver om sex og swingerliv. (Arkivfoto: www.shutterstock.com) Sex & samliv - 18. nov. 2014 - kl. 19:32 Blogger: Mit liv som swinger

100 singler på lagnerne
34-årige Naja, der er kommet i City Swingers i tre år, vil være en af 100 eller måske endnu flere lystne singler, der fredag aften finder ud til klubben på Amager, og hun glæder sig til at deltage i denne, hendes første sexfest for kun singler.

- Noget af det frækkeste, det er at gå en tur igennem klubber, hvor der er rigtig godt gang i alle rummene, og den oplevelse forventer jeg helt klart at få fredag - og selv om det da sker, at jeg laver frække aftaler med en eller flere af de andre gæster på forhånd, så tager jeg nok til 'Single and the Swinging City' uden på forhånd at vide, hvem jeg i løbet af aftenen og natten skal sexlege med. Som i sig selv er ret pirrende. Af tilmeldingslisten kan jeg dog allerede se, at der kommer mange lækre og spændende besøgende, så det bliver helt klart et arrangement med godt med knald på, er jeg overbevist om, siger Naja.

En af de helt store fordele ved at deltage i sexfester for udelukkende singler, er, at alle er på lige fod, når de møder frem. Som single er man desuden kun bundet af egne grænser og regler omkring, hvad man vil eller ikke vil. Og så er der selvfølgelig dette her underlæggende element, at sex, hvis kemien og tiltrækningen er helt i top, måske også kan føre til kærlighed og parforhold. Der jo også er værd at tage med som god sidegevinst, forklarer Naja.

På almindelige klubdage, hvor der er adgang for både par og singler, så bliver specielt singlemænd ofte headhuntet af par (hvor manden som regel har mindst lige som meget at sige som hustruen har) til at servicere hende, mens singlekvinder fuldstændig selv styrer, hvem de ønsker at være sammen med.       

Singlefester i sex- og swinger-klubber er som regel også noget mere løsslupne end de fleste andre typer af fester og events i klubregi – og netop på grund af, at man som single ingen andre end sig selv har at tage hensyn til. Hvorfor det også er meget nemmere at skeje 100 procent ud.   

Ønsker du som single selv at deltage i single-festen fredag på Amager - og du ikke kender klubben på forhånd, så kan du - med tøj på - deltage i en rundvisning i klubben fra 19-20, inden du efterfølgende smider tøj og hæmninger og for alvor giver den gas med alle de andre.        

Læs mere om Single and the Swinging City her

Danske sex- og swinger-klubber kan i høj grad også mærke en stigende interesse for 50 Shades-inspirerede events, fester og lege. (Foto: www,
.shutterstock.com) Sex & samliv - 15. okt. 2014 - kl. 13:41 50 Shades pisker stemningen op i landets sexklubber

Jule gang-bang lørdag
I swingerklubben Adam og Eva i Vanløse, der har mere end 20 år på bagen, har man i de seneste år oplevet en invasion af singler, og det er både mænd og kvinder (i alle aldre), der ofte flere gange om ugen boltrer sig i den frække klub på Skjulhøj Allé i udkanten af København.

- I gamle dage var det umuligt at få en swingerklub til at løbe rundt uden mange par. I dag oplever vi en rigtig god blanding af par og singler. Også flere singlekvinder med tiden fundet ud af, at de her hos os kan udleve deres fantasier og lyster under diskrete og sikre forhold - og det betyder rigtig meget for mange singlekvinder, fortæller Trine, indehaver af Adam og Eva.

- Der har jo aldrig været så mange singler i Danmark, som der er i dag, og da de fleste tabuer omkring det at gå i sex- og swingerklub så småt er blevet manet i jorden, så er det også noget nemmere at tage skridtet ind over dørtærsklen - også selv om man møder frem solo. For 20-30 år siden skulle der nok en del mere overvindelse til, siger Trine, hvis klub fyrer op under det helt store jule gang-bang her på lørdag den 13. december, hvor både singler og par vil møde frem for at knalde julen i møde.  

www.shutterstock.com Sex & samliv - 8. okt. 2014 - kl. 10:24 Swinger-Jonna: Nu prøver jeg det hele

Singler sex-swinger som aldrig tidligere
Morten Fabricius, indehaver af SwingerDating.dk, mener også, at flere swinger:

- Inden jeg kastede mig fuldblods over at kreere et forum og søge-sex-sted på nettet for swinger-entusiaster her i Norden, med udgangspunkt i Danmark, stod jeg i en længere årrække bag et par sexklubber i københavnsområdet. Siden dengang er der sket rigtig meget indenfor swinger-verdenen helt generelt, og helt uden tvivl er det nettet, der har sat ekstra fut under tingene - og så selvfølgelig det faktum, at så mange danskere i dag vælger at leve alene, men samtidig også vil have et spændende og givende sexliv.

- Der har altid været rigtig mange par, der har benytter sig af SwingerDating, men hvor vi for alvor har kunnet mærke en stigning i løbet af de seneste år, er i antallet af profiler, der er singler - og i vores verden betyder det ekstra meget, at singlekvinderne er kommet meget mere med på vognen end tidligere, forklarer Morten Fabricius - og her har nettet igen haft en positiv indflydelse. 

- I dag laves research og langt de fleste frække aftaler via nettet, hvor man tidligere skulle ud af døren og opsøge miljøerne rent fysisk, hvis man ønskede at komme i sving med at swinge - og det afholdt altså rigtig mange, ikke mindst singlekvinder, i 'gamle dage,' siger Morten Fabricius fra swingerDating.dk.

Se også: Springer ud som swinger

Uforpligtende
Hvis en sex- eller swingerklub kan tiltrække par og helt specielt singlekvinder, så skal mændene nok også dukke op. Sådan har det altid været, også i almindelige natklubber.

- De fleste enlige mødre i dag vælger ikke sexlivet fra, fordi de nu engang er blevet singler, men frem for at gå i byen og score uforpligtende sex, så er det både nemmere, mere uforpligtende og sikkert at gå i sex- eller swingerklub, forklarer sexolog Rikke Thuesen. Eventuelt ved at lave en forhåndsaftale om at mødes med en sexdate i klubben, eller simpelthen rive et par timer eller tre ud af kalenderen og swinge på lige fod med klubbens andre gæster. Uden frygt for at blive stemplet som løs på tråden eller efterfølgende at blive kontaktet af mændene fra klubben. For hvad der sker i klubben, bliver i klubben. Det er fristed, hvor man kan koble af og udleve sine lyster, inden hverdagen kalder igen, siger sexolog og parterapeut Rikke Thuesen fra rikket.dk.

Se også: Syv grunde til at blive swingerpige

Ifølge swingerguiden.dk ser kønsfordelingen i swingerklubber således ud:

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen