Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Derfor bør du vælge en buttplug

Der er fyldt med følsomme nerveender rundt om i åbningen af anus. Derfor giver det også rigtig god mening, at både mænd og kvinder inddrager stimulation af anus i forbindelse med sex og onani

 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvis der nu bare ikke var så meget tabu, fordomme og skam forbundet med at stimulere anus under sex og onani, så ville vores små frække lege med os selv og hinanden med garanti være så meget mere givende.

Men heldigvis er vi på rette vej. For naturligvis bliver man som mand hverken mere eller mindre homoseksuel af at tænde på at give og/eller modtage analt. Lige som ens partner, om man er mand eller kvinde, da også gerne må få øjnene op for de seksuelle goder og fornøjelser, der følger i kølvandet på diverse former for anal stimulation.

Men husk nu, som nybegynder ud i ”sporten”, at lægge lige så stille og roligt fra land. For vi bevæger os nemlig i en afdeling af den menneskelige anatomi, hvor der ikke er langt fra stor fornøjelse til decideret ubehag og smerte.

Om man er helt grøn eller mere garvet ud i denne form for erotisk stimulation, så er buttplugs langt hen ad vejen det helt rigtige sted at kigge hen. Her taler vi nemlig om håndfri stimulation og pirring, når analplugget først er kommet på rette plads.

Samtidig er pirringen og oplevelsen i lige så høj grad af mental som fysisk karakter, når det anale fx kombineres med onani eller decideret sexleg.

Anus er propfyldt med følsomme nerveender
”Ved et hurtigt kig på den menneskelige anatomi er det tydeligt at se, hvorfor alle bør eje en anal plug. Rundt omkring anusåbningen og inde i selve anus er der utroligt mange nerver, der er ekstra sensitive overfor berøring. Når du stimulerer nerverne med dette sexlegetøj, mærkes det både ekstra følsomt og helt ekstremt pirrende.”

Det skriver Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, danske Sinful.dk – og fortæller videre:

”Er du helt grøn indenfor denne stimulation, er det en god idé at starte i det helt simple. Denne type sexlegetøj er i bund og grund noget af det mest simple, der findes, og vælger du en lille størrelse, er den ikke intimiderende for hverken dig eller din partner. Både som nybegynder og øvet er det diameteren, du skal kigge på, når du shopper denne slags sexlegetøj.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: