Derfor drømmer mænd om større diller

Sexolog Sara Skaarup: Optimer brugen af det udstyr, du nu engang har

Mange mænd føler, at deres maskulinitet er tæt forbundet med størrelsen af vedhænget. (Foto: shutterstock.com)
Mange mænd føler, at deres maskulinitet er tæt forbundet med størrelsen af vedhænget. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

- Hvis en trylle-fe kom forbi og med et trylleslag kunne lægge et par centimeter til længden af ens penis, så ville 90 procent af alle mænd lige på stedet slå til. Og det gælder altså også de, der i forvejen er over middel.

Sådan siger sexolog Sara Skaarup i forbindelsen med, at en sexblogger fortæller, hvordan han har pumpet sin penis en centimeter større.

Så kald den dog en pik

At kunne præstere en stor pik, både over for sig selv og andre, ligger nemlig meget, meget dybt i manden, og stammer formentlig helt tilbage fra stenalderen, hvor penis hang frit fremme og signalerede mand med stor M, forklarer sexolog Sara Skaarup.

Hun mener, at man da bør gå efter de ekstra centimeter, via penisforlængelse, brug af pumpe eller noget helt tredje, hvis man altså har det så elendigt med længden af sin penis, at det giver mindreværd og driver en til vanvid - og måske endda også afholder en fra at være seksuelt aktiv.

Man kan sammenligne det lidt med kvinder, der vælger at få lavet større bryster. Her er det heller ikke kun kvinder med en lille barm, der kommer under kniven. For har man først fået sat sig i hovedet, at penis/barmen bare ikke er stor nok, så er det bare ikke lige sådan at skyde det fra sig igen.       

Manden med fem kilo... kønsdele

Brug de centimeter, du har
- Størrelsen betyder rigtig meget for langt de fleste mænd, men fremfor måske udelukkende at koncentrere sig om, hvor meget eller måske hvor lidt, man har at byde på, så burde man i stedet fokusere på at optimere brugen af de centimeter, man nu engang er blevet begavet med. Til glæde og fornøjelse for både en selv og de, man seksuelt er sammen med.

- Jeg ønsker ikke at generalisere, men der findes da helt klart mænd, der er rigtig godt udstyret, som mere eller mindre er af den ret så forkerte opfattelse, at størrelsen nærmest gør hele udslaget. Men fordi man er stor, behøver man altså ikke være fantastisk i sengen - på ingen måde, sexolog Sara Skaarup fra saraskaarup.dk, der forklarer, at pikken sagtens kan være for stor.

Denne finger har givet mange hundrede kvinder orgasme

Pumpet sig til en centimeter længere pik
Efter en test af penis-pumper kastede 38-årige Peter sin kærlighed på en vandbaseret af slagsen. Intens og vedholdende 'vand-aerobic' har nu hjulpet på den svigtende potens samt givet en centimeters penge mere i piklængde.

- Men nu skal den heller ikke være længere, siger manden. Det har indimellem gjort lidt fysisk nas, når jeg har stået under bruseren i badet og trænet min rejsning med pumpen. 15 minutter kan faktisk godt føles som pænt lang tid - specielt når man er kommet træt hjem fra job.

- Men det har været det hele værd, fortæller Peter, der efter kort tid med sin vandpumpe satte sig for at finde ud af, om hjælpemidlet henvendt mænd også kunne give ham en smule længere pik.

Læs her om Peters vandkamp for en lidt længere pik her

Knud har stor succes med sin lille penis

Skeptisk tilgang til projekt pik
Millioner og atter millioner af kroner bliver af mænd brugt verden over på diverse former for potensfremmende midler, lige om industrien for penisforlængende produkter også oplever gyldne tider. En mand, der ikke kan præstere, når han vil og skal, er nemlig ikke en rigtig mand - mener langt de fleste mænd selv.

Mænd: Sådan er vores diller

Bliv superelsker med disse fem tricks

- Jeg har været ikke så lidt skeptisk. Ikke mindst med hensyn til det med at forøge længden - om det så bare var en lille smule. Men jeg har nøje målt, endda snart rigtig mange gange, og den er altså god nok. I hvert fald ifølge mit målebånd, siger Peter, der egentlig aldrig har følt sig lille i sengen.

Men en centimeter er jo trods alt en centimeter, som han så rigtigt siger.

- Jeg er da klart mest glad for, at jeg så småt er kommet tilbage på rette spor med hensyn til at have styr på potensen. Det var den svigtende rejsning, der primært spolerede min lyst og sexliv.  At jeg nu også har vand-arbejdet mig til en lidt længere penis, ser jeg blot som en lille sidegevinst, men samtidig et resultat, der skulle arbejdes hårdt for - og som jeg nu er stoppet med igen. Jeg skal jo helst ikke ende op som en ren John Holmes, siger med Peter med et glimt i øjet.

Læs om hvorfor Peter ikke kunne præstere, når han rigtig gerne ville, her

Damernes dom over penis: Gørelse frem for størrelse, tak!

Så stor skal den være...

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU