Derfor er anonym hættesex frækt

Sexologen kalder det den ultimative seksuelle overgivelse og fetering af kvinden i midten

- For kvinden er det den ultimative overgivelse og fetering - en mulighed for at tage det helt store spring, uden samtidig at risikere ret meget, siger sexolog Sara Skaarup (Arkivfoto: shutterstock.com)
- For kvinden er det den ultimative overgivelse og fetering - en mulighed for at tage det helt store spring, uden samtidig at risikere ret meget, siger sexolog Sara Skaarup (Arkivfoto: shutterstock.com)

En ganske almindelige hverdag på Vesterbro i København: De næste par timer vil den stå på dyrisk gangbang i sexklubben xxdark.dk, hvor man har stor succes med at arrangere hættepige-sex-seancer.

Sex og samliv Hanne og Stine har anonym hættesex i knaldeklubben

En anonym kvinde føres ind i klubben iklædt en tætsiddende læderhætte, der skjuler hendes ansigt - og de næste par timer vil hun være centrum for et stort antal mænds liderlig lyster.

Så snart en mand har været på hende, kommer den næste i køen til - og sådan bliver det ved indtil alle, der har lyst til at få deres lyst og liderlighed stillet, har været på hende en eller flere gange.  

Mændene aner ikke, hvem kvinden er, og hun kender heller ikke til dem - og er i situationen også bedøvende ligeglad med, om næste lystne mand i rækken er ung eller gammel, tyk eller tynd, bare vedkommende evner at præstere.

Sex og samliv En swingers bekendelser: Her er alle mine knald

30-40 liderlige mænd
40-årige Winnie, der har haft sin gang i swinger-miljøet i nogle år, fortæller:

- Jeg har selv været hættepige en enkelt gang, hvor 30-40 mænd var på mig, oralt og vaginalt, og det var en helt fantastisk oplevelse. Det gør jeg gerne igen.

- Når jeg tager i klub alene eller sammen med min mand, så er jeg normalt meget selektiv, hvad mænd angår. Jeg er ikke sammen med hvem som helst, der byder sig til, og jeg kan sagtens tage hjem uden at have lavet noget, hvis ingen rigtig tiltalte mig.

- Da jeg blev ført ned i xxdark med hætten over hovedet, var situationen pludselig er helt anden - her betød det intet for mig, hvem der var på mig. Her handlede det udelukkende om at stille mig til rådighed, være i nuet og udleve fantasien. Slippe den indre tøjte løs.

- Der altså er noget nemmere, når man er skjult bag en helmaske, hvor der kun er hul til mund og øjne. Efterfølgende har man så kun sig selv at stå til regnskab over for, fortsætter Winnie, der ikke kunne finde på at tage turen som hættepige hver uge - eller for den sags skyld hver måned.

- Det var en vildt fantastisk oplevelse, men det kræver altså sin kvinde. Men lysten til en ny tur i manegen skal nok komme over mig igen.

Se også: Knald med pornostjernen - uden at blive knaldet af kæresten

Kontrast til kontrolleret hverdagsliv
Sexolog Sara Skaarup oplever hættepige-seancerne i xxdark.dk som en mulighed for kvinder for at få en ret så ekstrem sexoplevelse, uden at skulle stå til ansvar over for andre end dem selv. 

- Jeg kunne forestille mig, at en del kvinder vælger denne type af mere ekstrem sexoplevelse som kontrast til et ret så kontrolleret hverdagsliv - en hverdag, hvor det måske også er hende, der bestemmer slagets gang på de hjemlige lagner. Hvor og hvornår, der er sex på menuen.

- Kontrasten består så i, at hun i sexklubben fuldstændig underkaster sig. Her er det nemlig ikke hende, der styrer og bestemmer, og ved, at hun samtidig er anonym, så kan ingen efterfølgende komme og slå hende oven i hovedet med de ting, hun nu har gjort.

En anden væsentlig ting er også, når kvinden på den måde fuldstændig slipper tøjlerne, at hun heller ikke skal forholde sig til, om mændene er attraktive eller ej. I klubben skal hun som den underdanige og modtagne part bare lystre, tage imod og nyde oplevelsen.

- For kvinden er det den ultimative overgivelse og fetering - en mulighed for at tage det helt store spring, uden samtidig at risikere ret meget, siger sexolog Sara Skaarup fra www.saraskaarup.dk

Ønsker du som hættepige selv at komme i hænderne på et stort antal lystne mænd i xxdark.dk.

I Ekstra kan du læse om Hanne og Stines vilde oplevelser som hættepiger 

Swingere giver videnskaben fingeren og fortsætter uagtet med at sprøjte løs. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 20. feb. 2015 - kl. 21:15 Urin-gate: Swinger-folket sprøjtende ligeglade

 

9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere