Annonce:
Annonce:

Derfor er piger vilde med gangbang

Årets mest læste på sex&samliv - nr 6: Gangbang-kvinden Watchmecome: - Der skal rigtig mange potente mænd til at mætte mine lyster

- Kvinden her har i samspil med sin mand fundet en løsning, som sikrer hende den tryghed, der skal til for at kunne give sine lyster frit løb, forklarer sexolog.
- Kvinden her har i samspil med sin mand fundet en løsning, som sikrer hende den tryghed, der skal til for at kunne give sine lyster frit løb, forklarer sexolog.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

(Omkring jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på Sex&Samliv. Denne er nummer 6 på listen og fik 316.770 visninger. Den blev publiceret første gang 10. marts 2013)

Hvad får en kvinde ud af at blive knaldet af 10, 20, 30 eller 100 mænd?

Det har vi fået en gangbangkvinde og en sexolog til at forklare.

I dag søndag 10. marts inviterer 'Dullen' til gangbangfødselsdagsfest i swingerklubben Adam og Eva, hvor hun håber et blive gennemheglet af et anseligt antal mænd.

Det kan du læse om her:Men Dullen er langt fra den eneste voksne kvinde, der i klubsammenhæng finder ekstrem stor fornøjelse og både fysisk og psykisk seksuel nydelse ved at være centrum for rigtig mange mænds begær i forbindelse med gang-bang seancer.

Annonce:

En af disse er den 42-årige københavner- og singlepige 'Watchmecome', hvis andet hjem er blevet sexklubben XXDark.dk på Vesterbro i København.

Den attraktive kvinde har kun været del af klubverdenen siden november måned sidste år, men har fra dag et fundet - som hun selv fortæller - et Utopia af muligheder i sin sexklub, hun besøger par gange om ugen. I starten var det næsten hver dag.

Fejrer sin fødselsdag med gangbang

- Indtil jeg blev single og fik øjnene op for de helt fantastiske seksuelle muligheder, XXDark og de mange mænd, der kommer i klubben, giver mig, levede jeg i et monogamt forhold. Nu er det så, må man nok sige, seksuelt helt ovre i den anden grøft for mig - og jeg er sikker på, at jeg aldrig vender tilbage til det gamle, fortæller Watchmecome, der i forbindelse med gang-bang-seancer seriøst bare ikke kan få tissemand nok.

Og så er det altså ret så ligegyldigt om manden, der tager hende, er 18 eller 70 år, tyk eller tynd, er mørk, araber eller pæredansk, omskåret eller ej, blot hygiejnen er i orden.

Læs:

Tabte 75 kilo: Nu gør de store p.... ondt

Annonce:

- I dag vil jeg helst bare kneppes hårdt og kontant, og det er der altså ikke ret mange mænd, der kan klare ret lang tid ad gangen. Enkelte kan måske køre på i højt tempo 10 - 15 minutter, men skal så også have en pause - og så ligger jeg så bare der - og vil have mere! Men når så flere mænd er sammen om en, eller måske ligefrem flokkes om en, som i gang-bang, så kommer hele tiden nye kræfter til, siger den umættelige kvinde.

De ringer - han kommer og knalder

Trance
Watchmecome havner i en slags trance, når hun bliver tilfredsstillet, igen og igen, i alle tre huller – i både hele og halve timer.

Dullen og Watchmecome har endnu ikke deltaget i et gang-bang sammen, og en sådan omgang ville med garanti også kræve sine mange og yderst potente mænd.

For begge er de øjensynlig ikke til at slå ud af kurs, når fyrene først står i kø for at komme til.

På sin profil på XXDark.dk fortæller Watchmecome om nogle af de fantasier, oplevelser og tiltag, som pt. fylder hendes verden sådan rent seksuelt.

Annonce:

'Jeg har fundet det ultimativt mest forløsende sted. Et Utopia af muligheder – den uartige og alt for frække XXD-kælder, hvor mængden af mænd og pik er så cool og udfordrende, at selv jeg går MÆT hjem. Dertil skal tilføjes, at jeg er underlagt min Herre Camels' styring og er iført halsbånd, som den lille TøjteDukke, jeg er.

Læs:

Sådan fester singlekvinder i swingerklub

Han varetager min opdragelse, sørger for at forløse mig, når jeg ikke er artig. Jeg er hans hengivne Cock ´n Cum-Doll på mit yndlingskors i kælderen. Her finder du mig spændt op, med halvt lukkede fortabte og slørede øjne, opslugt af situationen, forløst i liderligheden gennem den påførte smerte på min krop - klar til at modtage.

Er imødekommende for alle mænd, uden restriktioner. Efter aftale med Camel kan jeg kneppes i alle 3 huller og modtager villigt cum. Og ved nu, præcis hvor meget pik der skal til, før jeg er kneppet mæt.'

Skulle du komme forbi XXDark den 25. marts, kan du for alvor opleve ”Watchmedcome” i hardcore gang-bang-aktion. Her vil tre kvinder være centrum for intet mindre end et Mega-gang-bang. Her er selv rigtig mange potente mænd garanteret alligevel ikke helt nok.

Læs:Annonce:

Sexologen: Det handler om overgivelse
For Dullen og andre gangbangkvinder handler det utvivlsomt om, at få lov til at give slip på kontrollen og overgive sig til ren lyst og begær - både sit eget begær og mændenes begær, mener sexolog Vivi Hollænder:

- Parret iscenesætter en typisk kvindelig sex-fantasi: at blive taget af flere mænd på en gang. Mange kvinder vil lade det blive ved fantasien, fordi springet til virkelighed vil være for kompliceret og risikofyldt. Det vil være forbundet med så mange følelsesmæssige og praktiske betænkeligheder, der er uforlignelige med lyst og liderlighed.

Læs:

De skal lave swingerporno sammen

Kvinder er generelt opdraget til at passe på sig selv. De skal både tænke på deres omdømme og fysiske sikkerhed i omgangen med 'fremmede' mænd. Selv i et fast forhold er mange kvinder hæmmet af selvkontrol, når de dyrker sex, forklarer Hollænder:

- Men ofte viser det sig, at den kvindelige seksualitet indeholder et voldsomt og lystfyldt begær, når det lykkes at sprænge de begrænsende rammer, som vores kultur pålægger de 'pæne piger.'

Annonce:

- Kvinden her har i samspil med sin mand fundet en løsning, som sikrer hende den tryghed, der skal til for at kunne give sine lyster frit løb. Hun ved at hendes mand sørger for hendes sikkerhed og styrer de mænd, der er omkring hende, så hun selv kan slippe tankerne og bare tage imod.

- Han tænder på styre og kontrollere seancen og se sin kvinde nyde at give sig hen æ en win-win situation for begge parter, når det sker i enighed og de begge er følelsesmæssigt afklarede omkring deres seksualitet og indbyrdes relation, siger sexolog Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

Læs:

18-årig pige i centrum for sexorgier

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: