Derfor faker mænd i sengen

Både dårlig sex og hensyn til partneren er på listen over motiver

SEXPERT-TV: Kan du heller ikke få udløsning?
Følg Sex & Samliv

- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Når manden ikke kan komme --

Ja, det kan lyde vanvittigt, men faktisk er der en hel del mænd, der fra tid til anden lader, som om de får udløsning, når de har sex.

Der foreligger dog ikke så mange studier på området, men det har et par canadiske sexforskere forsøgt at gøre noget ved i en ny undersøgelse.

Her deltog 230 mænd i alderen 18-29, der alle havde prøvet at simulere orgasme mindst en gang. I gennemsnit fakede de mænd i hver fjerde samleje i deres nuværende relation, typisk ved vaginalsex.

Forskerne ville først og fremmest finde ud af, hvorfor mænd gjorde det. Og her fremgår det, at det at fake en orgasme var forbundet en dårlig sexoplevelse eller 'dårlig/forkert partner. OG således hænger simulerede orgasmer sammen med mindre sexlyst og lav grad af tilfredshed med forholdet.

For de mænd, der fakede for at ikke såre partneren, var det i højere grad forbundet med større niveau niveau af sexlyst. Men også simulerede orgasme på grund af fuldskab, eller under uønsket sex og sex for forbedre forholdet, var forbundet med højere niveau af seksuel tilfredshed.

Med andre ord er mandens motiver for at simulere orgasme langt henad vejen identiske med kvinders: Nogle faker, fordi den seksuelle oplevelse er utilfredsstillende - og det er primært en negativ ting. Andre faker, fordi det er vigtigt for dem, at partneren får en god oplevese. Det er således ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Luksusproblem? Når manden ikke kan få orgasme

Hun kommer to gange - jeg kommer aldrig

Læserne: Sådan stønner vi i sengen

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind