Derfor skal du altid bruge glidecreme

Blogger har testet de bedste sexcremer

- En effektiv glidecreme kan gøre underværker i forbindelse med onani og sex, mener Joan.
- En effektiv glidecreme kan gøre underværker i forbindelse med onani og sex, mener Joan.

Glidecreme er absolut ikke kun noget, man skal bruge til analsex, eller hvis man har tørre slimhinder.

Det mener sexlegetøjsblogger Joan B., der derfor har testet de bedste bud på markedet.

Sexlegetøjsekspert Joan B. har tidligere været fremme med, at en rigtig god glidecreme er det bedste stykke sexlegetøj til både solo- og parbrug, der findes.

- Nøjagtig som vi kvinder har forskellige typer af parfumer til forskellige lejligheder stående derhjemme, så burde man også have forskellige typer af glidecremer stående til både par- og solobrug. I min verden snyder man helt klart sig selv, hvis man vælger at gå uden om glidecremer i forbindelse med sex.

- Jeg vil gerne pointerere, at glidecreme absolut ikke kun er til brug med sexlegetøj og til kvinder med lubrikeringsbesvær, men i min verden er et must til sexlivet generelt. At bruge en god glidecreme højner helt klart sensitiviteten hos både hende og ham, især hvis selve indsmøring af glidecremen gøres med omtanke og sanselige bevægelser. På min personlige rangliste over bedste og mest effektive stykker sexlegetøj, der ligger den flydende af slagsen, altså glidecremen, som minimum i top tre, smiler erotik- og sexlegetøjs-bloggeren.

Sammen med sin mand (Manden) har hun testet seks forskellige vandbaserede glidecremer – og, hvor der er blevet givet topkarakter til intet mindre end tre af produkterne. 

- I forbindelse med oralsex tager det toppen af nydelsen for Manden, når han er den givende part, hvis cremen smager for sødt, er bitter eller har en decideret kemisk smag. Så smagen, eller måske rettere mangel på samme, afgjorde i sidste ende, hvilken en af de tre topscorere, der endte som testvinder. En 'grøn' creme, der fremover vil ligge forrest i skuffen hjemme i soveværelset, fortsætter Joan B.

- For jeg og Manden er det et afgørende kvalitetsparameter for en glidecreme, hvor man kører ekstra langt på literen, så man ikke hele tiden skal pøse på for at smøre. En del glidecremer har det desuden med at klistre, når de er ved at tørre ind, der både genererer og irriterer. Et godt råd er, at man prøver sig lidt frem, prøver forskellige typer af cremer, men lader være med at skele så meget til prisen.

- For køber man generelt altid den billigste, så risikerer man også at få en kemisk klistre-creme med hjem, hvor man konstant skal smøre og døje med smagen. At have en enkelt yndlings glidecreme stående derhjemme til allround brug, er selvfølgelig fint, men prøver man løbende en række forskellige produkter kan. Man hurtigt komme frem til, at en bestemt glidecreme opleves bedst til oralsex, en anden til analsex, mens en helt tredje foretrækkes i forbindelse med onani, siger JoanB til ekstrabladet.dk.

Og hvad kunne vindercremem så?

- JO Organics er ikke så flydende i konsistensen, at den under brug ender ud over det hele – og samtidig er den så drøj i brug, at man ikke hele tiden skal stoppe op midt i sexakten for at pøse mere på. Der er meget lidt sexet og godt kan tage toppen af nydelsen. Både i forbindelse med sex og onani. Og så dufter cremen frisk, den dufter 'grøny' og af natur, men fortsat på en afdæmpet facon.  Et stort plus i vores bog er også, at vinderen-cremen er uden smag.

- JO Organics er til gengæld, målt på indhold kontra pris, den dyreste i test, men når man handler glidecremer, så får man langt hen ad vejen, hvad man betaler for. Pris og kvalitet går hånd i hånd.

Netop kommer til brugen af sexlegetøjsprodukter, man skal penetrere med, så er det altså super vigtigt med en velsmørende glidecreme. Så bør man hver gang oplevelse nydelse fra første til sidste sekund, både analt og vaginalt, mener Joanb, der slutter af med at påpege, at man altid skal benytte en vandbaseret glidecreme, når sexlegetøjet er lavet af silikone.

Ellers går legetøjet i stykker.

Læs testen her

'Manden kunne rent faktisk ikke mærke, at han havde kondomet på. Han fortalte, at det strammede en smule ved roden, men at det kun var en positiv ting, siger om vinderkondomet fra RFSU. Sex & samliv Hun har testet kondomer - så du slipper

Sex & samliv Potent vækst i salg af sexlegetøj

35 kommentarer
Vis kommentarer