Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Derfor skal du onanere

Der findes mange fordele ved at onanere. Du får vores bud på de fem vigtigste her.

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvis du ikke var klar over det, så lad os da lige slå det helt fast: Det er super godt at onanere, og du skal bare blive ved!

Der findes mange fordele ved at tilfredsstille sig selv en gang imellem - og det gælder uanset om du er single eller i et parforhold, om du er mand eller kvinde og om du er ung eller gammel.

Vi har fundet frem til fem bud på de allerstørste fordele ved at onanere, som du kan få et indblik i herunder.

1: Du kan få orgasme
Lad os starte med det åbenlyse: Når du onanerer, er selve orgasmen nok den ultimative fordel eller belønning. Kroppen frigiver en masse glædes- og kærlighedshormoner, så får du en lykkefølelse helt ud i tåspidserne. Men det har du forhåbentlig allerede oplevet.

2: Få mere lyst til sex
Hvis du har en partner og sexlivet er gået i stå, kan I prøve at onanere sammen. Ofte er det sådan, at mere vil have mere - og I vil derfor opleve, at sexlysten vokser, når I tilfredsstiller jer selv. Det kan være grænseoverskridende for nogle at onanere foran sin partner, men med lidt sexlegetøj kan det blive en legende og sjov oplevelse for jer begge.

 

Se de bedste tilbud på sexlegetøj lige nu

3. Hold længere i sengen
Hvis du er mand, og du gerne vil holde længere i sengen, kan du træne dig selv, når du onanerer. Når du er i fuld gang og du mærker, at udløsningen lurer lige rundt om hjørnet, skal du stoppe helt. Lad din penis være, og mærk hvordan luften går lidt ud af ballonen. Når du ikke længere er på nippet til at komme, skal du gentage øvelsen. Vær opmærksom på, hvordan det føles, når du nærmer dig klimaks. På den måde ved du, hvornår du skal holde pause - og du kan derfor få en bedre kontrol over din udløsning.

Du kan også bruge Delay Spray, hvis du vil holde længere i sengen

4. Nedsæt risikoen for prostatakræft
En australsk undersøgelse viser, at mænd kan nedsætte risikoen for at udvikle prostatakræft med hele 36%, hvis de onanerer fem eller flere gange om ugen i gennemsnit. Hvis det ikke skal ende med krampe i højrehånden, kan du for eksempel bruge en prostatastimulator, en penisvibrator eller en pocket pussy.

 

Se det store udvalg af sexlegetøj til mænd her

5: Lindre menstruationssmerter
Hvis du er kvinde, kan du faktisk lindre dine menstruationssmerter ved at onanere. Alle de fantastiske hormoner, der følger med en orgasme, kan nemlig virke smertelindrende. Så find endelig en vibrator eller en Magic Wand frem, når den månedlige gæst melder sin ankomst.

 

Se det store udvalg af sexlegetøj til kvinder her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: