'Derfor tænder jeg på ammesex'

Ammefetich: Seksualterapeuten Pia Struck, der har hjulpet kvinder og mænd til bedre orgasmer i 25 år, springer ud som nyder af erotisk laktation

Nogle mænd og kvinder synes det er frækt, når kvinden ammer den voksne mand. (Foto: All Over)
Nogle mænd og kvinder synes det er frækt, når kvinden ammer den voksne mand. (Foto: All Over)
Følg Sex & Samliv

'Jeg oplever min veninde blive vred nær slå-hjæl-punktet, over mit projekt brystmælk. Brystmælk er kun til eget barn og helligt. Jeg er blevet afvist af en akupunktør, da jeg bad om hjælp til at sætte gang i min hypofyse, fordi det gik over hendes etik og moral. En zoneterapeut ville heller ikke tage opgaven at hjælpe mig til at kunne give mælk.

Vi danskere, som nyder erotisk laktation, er spredt og kender ikke hinanden. Det er mit indtryk, at vi er et ganske stort antal - en pæn lille minoritet i det skjulte.

På nuværende tidspunkt kender jeg i Danmark til et meget, meget stort antal mænd, som brændende ønsker sig, at en lakterende kvinde og amning var tilgængelig for dem. De er helt besatte og eksede for at få de ønskede oplevelser.'

Voksne, rige kinesere får brystmælk direkte fra vorten

Sådan skriver seksualterapeuten Pia Struck, der i 25 år med håndfaste metoder har hjulpet mange danske kvinder og mænd til et bedre sexliv, på sin nye blog erotisklaktation.wordpress.com.

Læs interview med Anna, som tjener penge på at have mælk i sine bryster, her

Den 51-årige Struck, der har klinik midt i København og som er kendt fra blandt TV Zulus 'Love Camp,' har i mange år i hemmelighed nydt erotisk laktation, der handler om at finde seksuel nydelse ved at amme en voksen mand.

Som hun skriver på bloggen:

'Erotisk Laktation - VoksenAmmeRelation (VAR) - er voksne - oftest i fast parforhold - kærlighedsforhold, hvor det at amme kvindens bryster for mælk indgår i parrets dagligdag et par gange om dagen som en dyb nærheds- og kærligheds- og seksuel -glæde for begge. VoksenAmmeRelation (VAR) er en seksuel variation og meget, meget smuk minoritet.'

Dennis' sære fetich: Dyrker sex med balloner

Tabu
Nu springer hun så ud og vil sprede det glade budskab, og samtidig ønsker hun, at bloggen kan være et forum, hvor interesserede kvinder kan fx lære at begynde at producere mælk, selv om de ikke er gravide eller lige har født.

- Jeg har da helt klart været skamfuld over mine lyster og fantasier, der omhandlende erotisk laktation. Omvendt er jeg også en person, der med jævne mellemrum ynder at gøre op med fordomme og sætte fokus på mere tabuiserede emner indenfor sex og erotik.

Voksne, rige kinesere får brystmælk direkte fra vorten

- Og det er altså så det, jeg nu gør igen, forklarer den københavnske seksualterapeut, der for nogle år siden skabte overskrifter i både ind-og udlandet, da hun stod bag onani-maraton, også kaldet Masturbate-a-thon, der lokkede deltagere helt fra USA og Japan til Danmark.

Men nu er Pia Struck altså klar til at tage en omgang i medieringen, og denne gang med en erotisk fetich og passion, rigtig mange mænd, er Pia Struck fuldstændig overbevist om, om ikke andet i det skjulte er til: Nemlig at en kvinde lægger bryster og brystmælk til ens erotiske lyst og trang til at blive ammet.

Pervers sex på dansk filmfestival

- Overraskende få mennesker kender overhovedet til erotisk laktation, og at man også kan praktisere det uden at være gravid og/eller har barn, der ammer. Og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at både mænd og kvinder skammer sig rigtigt meget over denne type af erotiske fantasier og lyster.

- Men ved nu at prikke hul på bylden håber jeg at kunne inspirere og smitte med min begejstring og glæde ved brystnydelse og mælk til voksen-amning og -drikning, sigeer amme-entusiast og seksualterapeut Pia Struck.

Her er vores kinky latexfetich

38-årige Steen: Mælk i brysterne tænder
Steen er en af de, ifølge seksualterapeut Pia Struck, mange mænd, der seksuelt tænder på, at en kvinde har mælk i brysterne.

To gange har hustruen været gravid, og her har det været ok for ham at lege med hendes bryster, så mælken sprang, både før og efter barnet blev født.

Men selv at blive lagt til brystet, der er en at Steens mest hotte sexfantasier, har han endnu ikke oplevet - og kommer nok heller aldrig til det.

Stor mave - og stor sexlyst

- Det har altid tændt mig at se billeder og film med kvinder, der har mælk i brysterne, og de par gange, min hustru har ventet sig, har jeg været i den syvende himmel rent seksuelt. Og det er da lidt af en nedtur, vil jeg godt indrømme, når hende mælkeproduktion igen hører op, forklarer Steen, der af frygt for, hvordan fruen ville reagere, simpelthen ikke har turdet bringe på bane, at han godt kunne tænke sig sådan for alvor at blive lagt til brystet.

- Vi skal ikke have flere børn, er vi enige om, og jeg er rigtig bange for, at hun ville misforstå mine intentioner, hvis jeg tog denne her amme-snak med hende. Og ja, det kan vel lade sig gøre at opleve ude i byen, specielt hvis man betaler sig fra det, men SÅ langt har jeg altså heller ikke tænkt mig at gå. I stedet må det nok vedblive at være en uopfyldt drøm, siger Steen.

For nylig udgav bandet Scarlet Chives videoen 'The Timber Will Fall', som var for fræk til youtube og facebook, og som blandet andet indeholder en ammescene:

Sexolog vild med forbudt musikvideo

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind