Derfor tænder kvinder på voldtægtsfantasier

-Man drømmer om at mærke, at man er så sindssyg attraktiv, at det dyriske kommer frem i mænd, og de slet ikke kan styre deres lyst og bare MÅ kneppe en. NU! lyder det fra dansk psykoterapeut med speciale i BDSM

Derfor drømmer man om at være svinepassiv og slå hjernen 100 procent fra og bare bruge sin krop, mens andre styrer. Liderlige mænd, der kun har sex på hjernen, der kidnapper dig og binder dig og knebler dig, så du hverken kan tale eller handle. Hvilken befrielse! siger psykoterapeut.
Derfor drømmer man om at være svinepassiv og slå hjernen 100 procent fra og bare bruge sin krop, mens andre styrer. Liderlige mænd, der kun har sex på hjernen, der kidnapper dig og binder dig og knebler dig, så du hverken kan tale eller handle. Hvilken befrielse! siger psykoterapeut.
Følg Sex & Samliv

Seksuelle fantasier er meget sjældent politisk korrekte og i overensstemmelse med diverse økofeminsitiske principper. En af de mere tabuiserede, men også ret udbredte er voldtægtsfantasier. Kvinders frække forestillinger om at blive tvunget til sex mod deres vilje.

Men hvorfor dog fantasere om noget, som man absolut ikke vil opleve i virkeligheden?

Det er der flere forskellige forklaringer på. Her er fire af de mest udbredte:

1: En seksualisering af det, vi frygter - vi prøver at bearbejde de ting, vi frygter allermest, ved at gøre dem seksuelle. Så en kvinde, der er bange for at blive voldtaget, sexfantaserer om at blive taget med magt.

2: Fantasierne stammer fra tidligere erfaringer med overgreb. Altså igen en form fra seksualisering af noget forfærdeligt, som man så bearbejder på den måde.

3: Fantasier om at blive tvunget til sex er en måde at bearbejde samfundets kønsnormer, der undertrykker den kvindelige seksualitet. Altså at kvinden kan føle skyld ved at føle lyst, og hvis hun så (fantaserer om) at blive taget mod sin vilje, er det ikke hendes skyld.

4: Voldtægtsfantasier er et bi-produkt af en stor seksuel åbenhed. Forskning tyder på, at kvinder, der hyppigt har disse underkastelsesfantasier, også har større selvværd og en mere positiv tilgang til sex - samt har flere sexfantasier generelt. Hvilket altså indikerer, at voldtægtsfantasier er et tegn på et meget livlig seksuel fantasi.

Moderne forskning peger især på den sidste forklaringsmodel som den mest troværdige.

Kvinder: Her er vores voldtægtsfantasier

Kneppe NU
Vi spurgte den danske sexolog og psykoterapeut Dorte Holbek fra lustlab.dk der specialiserer sig i sort sex, om, hvorfor kvinder har disse mørke lyster:

- Voldtægtsfantasier er nok den mest udbredte kinky fantasi blandt kvinder - af alle fantasier overhovedet. Den er at finde blandt høj og lav, blandt kinky og helt normale frikadelledanskere, siger Holbek.

- Når man fantaserer om at blive voldtaget, er det ikke, fordi man ønsker det i virkeligheden. Man drømmer om at mærke, at man er så sindssyg attraktiv, at det dyriske kommer frem i mænd, og de slet ikke kan styre deres lyst og bare MÅ kneppe en. NU!

Kvinder drømmer også om at blive voldtaget på netop den måde, de synes er fræk at blive taget på, forklarer Dorte Holbek:

- For eksempel et helt hold mænd, der naturligvis ved, at hvis de skal voldtage hende, skal det være på den og den måde.

TV: Sådan tvinger du orgasmerne frem

Eksploderet
Tanken om at være passiv og blive taget godt, grundigt og dominerende er eksploderet blandt kvinder og mænd i de seneste 20 år, mener psykoterapeuten:

- Mit bedste bud, hvorfor det forholder det sig således, er, at vi - i vores komplicerede tilværelse som moderne kvinder, økologisk bevidste og globalt tænkende mennesker - altid skal tage 100 valg om dagen. I gamle dage skulle man bare gøre, hvad der blev sagt. Derfor kompenserer vi - i vores sexfantasier- for en tilværelse, hvor det er forbudt at være passiv.

- I dag er det absolut forbudt at være passiv. Man skal vælge sit image, vælge sit tøj, vælge sit segment at tilhøre, vælge hvilke organisationer man vil støtte osv. Derfor drømmer man om at være svinepassiv og slå hjernen 100 procent fra og bare bruge sin krop, mens andre styrer. Liderlige mænd, der kun har sex på hjernen, der kidnapper dig og binder dig og knebler dig, så du hverken kan tale eller handle. Hvilken befrielse!

- Vis mig den kvinde, der ikke ville elske at blive tilbedt af flere mænd på een gang. Mænd som vel at mærke kender hendes inderste lyster og kun gør det, hun drømmer om! siger Dorte Holbek.

Find dine mørke sexlyster og bliv lykkelig

Sådan er kvinders voldtægtsfantasier

Jeg vil være slavetøs 24/7

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.